Bestel een Leilaurier voor uw tuin

Bestel een Leilaurier voor uw tuin

De Leilaurier is een zeer populaire boom onder de groenblijvende Leibomen. De Leilaurier is voor veel grondsoorten geschikt.  Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Leilaurier? Klik hier voor onze openingstijden. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Ons aanbod

We hebben niet alleen de Leilaurier in ons assortiment. Ook anders Leibomen en laurieren bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Leilinde, Leiplataan, Portugese Laurier, Laurierkers. Teven bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Leilaurier bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl