Leibeuk kopen

Leibeuken kopen bij Bomenenzo.nl

Bij Bomenenzo.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van een mooie boom voor in uw tuin. Of u nu een grote tuin heeft, of een kleine tuin waar een stuk minder ruimte in is, bij ons kunt u altijd even online langskomen. We hebben namelijk niet alleen maar bomen in verschillende soorten en maten, maar verkopen ook leibomen. Dit zijn bomen die regelmatig gesnoeid worden, zodat ze niet te groot worden en de takken niet te welig gaan tieren. Met andere woorden… Bomen die u eigenlijk overal wel neer kunt zetten. We raden u aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen om te zien of in ons assortiment ook een boom staat zoals u deze graag ziet.

Leibeuk kopen

Van hoog naar laag sorteren

Leibeuk kopen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

De mooiste leibeuken kopen

Het kopen van een leibeuk is iets wat u heel eenvoudig bij ons kunt doen. We staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste boom voor in uw tuin. Bomenenzo.nl is de webshop van Boomkwekerij J.D. van de Bijl jr in Lienden. We hebben vele jaren ervaring met het planten van bomen. We hebben maar liefst 10 ha aan bomen voor u klaarstaan. Ons bedrijf is al meerdere generaties een familiebedrijf, zo'n 10 jaar geleden zijn we ook begonnen met het aanbieden van onze bomen via het Internet. We verkopen hier ook bomen van andere kwekers, om u een zo groot mogelijke diversiteit aan bomen te kunnen leveren.

Meer weten over het kopen van een leibeuk?

Indien u een leibeuk wilt kopen, of hier meer over wilt weten, kunt u daar natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, of om samen met u te bekijken welke bomen er het beste passen in uw tuin. U bent natuurlijk ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen om te bekijken hoe mooi onze bomen er in het echt uitzien. Het planten en snoeien van de bomen verzorgen wij graag voor u. Dit nemen we uiteraard met u door als u de keuze heeft gemaakt voor een van onze mooie leibeuken, of een van onze andere bomen.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00