Leibomen voor een lage prijs

Bent u op zoek naar voordelige Leibomen? Bij Bomenenzo vindt u online Leibomen voor een aantrekkelijke prijs. In onze eigen kwekerij onderhouden wij bijna 80% van het aanbod in onze bomen en planten webshop. Zo kunnen wij bomen van hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden.

Compleet assortiment
Bomenenzo biedt verschillende soorten Leibomen aan die u kunt bestellen en laten bezorgen in Nederland. Denk hierbij aan de Leilinde en Leiplataan. Maar ook de onbekendere soorten zoals de Sierpeer, Amberboom en Laurier vindt u in onze bomen webshop. En bent u op zoek naar een ander type boom of plant? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Kom eens langs
In onze bomen kwekerij in de Betuwe kweken wij op 7 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. We hebben veel kennis en ervaring opgedaan en willen dit graag met u delen. Wilt u advies over de aanschaf van een Leiboom of het onderhoud ervan? Breng ons dan een bezoek.Van Maandag tot en met Vrijdag zijn wij geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op Zaterdag zijn we van 8.30 tot 13.00 uur geopend. Andere dagen op afspraak.

Wij staan voor u klaar
Wilt u een bestelling maken in onze Leibomen webwinkel, maar heeft u daarbij hulp nodig? Bel dan gerust naar 0344-228100. Stuurt u liever een e-mail dan kan dit naar info@bomenenzo.nl. Ook voor het maken van een afspraak in onze bomen kwekerij.