Leibomen voor een lage prijs

Bent u op zoek naar voordelige Leibomen? Bij Bomenenzo vindt u online Leibomen voor een aantrekkelijke prijs. In onze eigen kwekerij onderhouden wij bijna 80% van het aanbod in onze bomen en planten webshop. Zo kunnen wij bomen van hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden.

Compleet assortiment
Bomenenzo biedt verschillende soorten Leibomen aan die u kunt bestellen en laten bezorgen in Nederland. Denk hierbij aan de Leilinde en Leiplataan. Maar ook de onbekendere soorten zoals de Sierpeer, Amberboom en Laurier vindt u in onze bomen webshop. En bent u op zoek naar een ander type boom of plant? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Kom eens langs
In onze bomen kwekerij in de Betuwe kweken wij op 7 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. We hebben veel kennis en ervaring opgedaan en willen dit graag met u delen. Wilt u advies over de aanschaf van een Leiboom of het onderhoud ervan? Breng ons dan een bezoek. Klik hier voor onze openingstijden.

Wij staan voor u klaar
Wilt u een bestelling maken in onze Leibomen webwinkel, maar heeft u daarbij hulp nodig? Bel dan gerust naar 0344-228100. Stuurt u liever een e-mail dan kan dit naar info@bomenenzo.nl. Ook voor het maken van een afspraak in onze bomen kwekerij.