Rotundifolia laurier
prunus laurocerasus rotundifolia, laurier ‘rotundifolia’

Wat maakt de Rotundifolia Laurier speciaal?

De Laurierkers Rotundifolia is niet alleen een hele mooie haagplant, hij is ook nog eens heel sterk! Een haag van de Rotundifolia groeit heel breed en vol en is hiermee erg sterk. Daarnaast kan hij een zelfs een maximale hoogte bereiken van 4 meter. Hij wordt daarom ook vaak gebruikt als windscherm. Net als de andere Laurier planten is de Rotundifolia ook groenblijvend. U kunt dus het hele jaar door genieten van een schitterende groene erfafscheiding. Wilt u graag nog wat meer informatie over deze topper? Kijk dan eens op de specifieke productpagina van de Rotundifolia, of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail, of breng een bezoek aan onze kwekerij!

Rotundifolia laurier

Van hoog naar laag sorteren

Rotundifolia laurier

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Waar komt de naam Prunus Laurocerasus Rotundifolia vandaan?

De Prunus Laurocerasus Rotundifolia heeft kenmerkende grote bladeren, en wordt daarom ook wel grootbladige Laurier of Laurierkers genoemd. Oorspronkelijk komt deze bijzonder mooie plant uit het midden-oosten. De Grieken namen deze struiksoort mee terug naar Griekenland, waar de bladeren het symbool werden voor overwinning, eeuwig geluk en eeuwige vriendschap. Ook werden de laurierbladeren vroeger veel gebruikt in de geneeskunde. Met deze haagplant heeft u dus altijd een mooi stukje geschiedenis aan huis.

De mooiste Laurier ‘Rotundifolia’ exemplaren vindt u bij bomenenzo.nl

Hebben wij uw interesse inmiddels weten te wekken voor deze sterke, grootbladige Rotundifolia Laurier? U kunt deze bijzondere haagplant makkelijk en snel online kopen via onze webshop. Wij leveren alleen de mooiste planten en we bezorgen ze door heel NL en BE. Kiest u liever zelf uw plant(en) uit? Dit is uiteraard ook mogelijk. Kom hiervoor gezellig langs onze kwekerij! Dan kunt u gelijk voor vragen of advies terecht bij één van onze experts.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00