Kiwibes Weikii

Actinidia arg.Weikii

v.a.: € 10,95

Formaat
Afmeting 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40-60cm
Augustus 2021
€ 10,95
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Kiwi Weikii is een mannelijke kiwiplant. Deze wordt veelal geplant als sterke bestuiver. Geschikt om te planten bij de Ken's Red en Hayward. Deze kiwistruik is zeer winterhard en heeft grote sierwaarde door zijn rode bladstelen.

Onze voordelen:

De Kiwibes Weikii is een mannelijke kiwibes. Aan deze struik zal dus nooit vrucht gaan groeien. Wel heeft u deze Kiwibes nodig wanneer u vrouwlijke kiwibes in uw tuin heeft. Door een mannelijke Kiwibes bij u vrouwlijke kiwibes te planten zult u heerlijke vruchten krijgen. De Kiwibes Wiekii groeit met mooi groen sierlijkblad. Vanaf half mei kunt u genieten van de mooie witte bloesem. De kiwibes is een echte klimplant en zeer geschikt voor het laten begroeien van uw pergola of schutting. 

Lees meer

De Kiwibes Weikii vraagt weinig onderhoud. De eerste jaren moet u de plant wat begeleiden met het opklimmen langs de muur of schutting. De kiwibes zal al slingerend omhoog groeien. Voor een goede groei is het van belang dat u de Kiwibes eens per jaar wat organische voedingstoffen geeft. 

Lees meer

De kiwibes Weikii heeft graag wat extra water in droge periode.

Lees meer

De Kiwibes Weikii staat graag in voedzame en goed doorlatende grond. Plant de Kiwibes op een zonninge standplaats in uw tuin. Plaats de kiwibes tegen een muur, schutting of pergola. De kiwibes is een klimplant. 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kiwibes Weikii
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!