Kiwi Hayward

Actinidia delicosa" Hayward"

v.a.: € 10,95

Formaat
Afmeting 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40-60cm
Mei 2021
€ 10,95
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

Kiwi Actinidia Hayward is de vrouwelijke kiwi plant de Kiwi Actinidia delicosa "Atlas" is nodig om vruchten te krijgen. Dit Kiwi ras laat een late bloei en rijping zien.

Onze voordelen:

De Kiwi Hayward is een vrouwelijke kiwi. Deze Kiwi geeft dus geen vrucht wanneer er geen mannelijke kiwi in de buurt is. Wij advizeren de Kiwi Atlas als mannelijke variant te gebruiken om de Kiwi Hayward vrucht te laten dragen. Het duurt meestal een aantal jaar voor de eerste vruchten aan de Kiwi gaan groeien. De vruchten die aan de Kiwi groeien zijn in oktober rijp en eetbaar. De Kiwi Hayward is winterhard en geeft in het voorjaar witte bloesem.

Lees meer

De Kiwi Hayward is een slingerplant maar kan met wat hulp goed uit de voeten als klimplant. U kunt de Kiwi in februari als het niet te hard vriest snoeien. Hiermee houd u de kiwi mooi en zal deze meer vrucht geven.

Lees meer

Geef de Kiwi tijdens warme en droge dagen regelmatig wat water.Test Text four

Lees meer

De Kiwi Hayward is een echte zonaanbidder. Plaats de kiwi daarom bij voorkeur tegen een zonnige muur. De kiwi Hayward kan in volle grond geplant worden, maar ook in pot op terras of balkon. Bescherm wanneer de plant nog klein is deze tegen de vorst in de winter.  De Kiwi Hayward is een goede en snelle groeier. Het is belangrijk om de Kiwi tijdens de groei wat te begeleiden doormiddel van een rek of gaas.Test Text five

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kiwi Hayward
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!