Kiwi Atlas

Actinidia deliciosa "Atlas"

v.a.: € 10,95

Formaat
Afmeting 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40-60cm
€ 10,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Kiwi plant Actinidia deliciosa "Atlas" is de mannelijke variant van de Kiwi plant is bladverliezend.

Onze voordelen:

Kiwi plant Atlas is een mannelijke kiwi. Deze Kiwi plant zal geen vrucht geven maar heeft u wel nodig om aan een vrouwlijke kiwi plant vrucht te kunnen krijgen. De kiwi Atlas is een goede bestuiver voor de Kiwi Hayward. 

De Kiwi Actinidia deliciosa Atlas groeit met sierlijk blad en is een goede klimmer. De kiwi plant heeft wel wat begeleiding nodig omdat het een echt slinger plant is. De Kiwi Atlas is uitermate geschikt om uw pergola te voorzien van een schitterend groen bladerdek. De Kiwi Atlas verliest in de herfst zijn bladeren om in het voorjaar weer nieuwe frisse bladeren te laten groeien. In het voorjaar geeft deze kiwi plant ook mooie witte bloempjes. 

 

Lees meer
Kiwi plant is een gemakkelijke plant in het onderhoud. Eens per jaar snoeit u de Kiwi Atlas. Snoei de Kiwi in de winter wanneer het niet vriest. Snoei de Kiwi Atlas voor het voorjaar omdat de kiwi anders dood kan bloeden. Snoei alle zijtakken van de kiwi tot 6 ogen vanaf de stam. In de maand Mei kunt u de Kiwi nogmaals wat snoeien. Snoei hierbij de takken die de vorm van de plant niet ten goede komt weg. Let wel op dat dit alleen nieuwe twijgen zijn. De Kiwi is een sterke groeier en zal al snel weer nieuwe takken en blad laten groeien.
Lees meer
Geef de Kiwi Atlas in het voorjaar en zomer regelmatig wat water. Zo voorkomt u uitdroging van de plant.
Lees meer
De beste periode om een Kiwi in uw tuin te planten is in het voorjaar of aan het begin van het najaar. De kiwi Atlas staat graag op een beschutte zonnige plaats. Plaats de kiwi tegen een muur of pergola zodat de Kiwi omhoog kan klimmen. Wanneer dit niet mogelijk is plaats dan een rek bij de kiwi atlas zodat de plant daar tegen omhoog kan klimmen. De kiwi Atlas staat graag in goed doorlatende kalkrijke grond.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kiwi Atlas
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!