Kersenboom bloesem

Kersenboom bloesem

Zodra het lenteseizoen weer voor de deur staat dan is het aftellen geblazen. Want zodra de lente van start gaat, gaat ook de bloesemtijd van start en dat betekent prachtige Kersenbomen. De bloesemtijd kunt u herkennen aan alle witte/zachtroze bloemen die tevoorschijn komen en dat is een fantastisch gezicht. Omdat deze fruitbomen ook in het openbaar te bewonderen zijn geeft dat sommige omgevingen echt een boost. Vooral op een mooie zomerse lentedag waarbij het zonnetje schijnt zal het snel een romantisch gezicht worden. Nadat de witte/zachtroze bloemen weer verdwijnen begint het volgende feestje bij de Kersenboom. Na een maand of wat later komen de vruchten tevoorschijn en kunt u heerlijk genieten van zoete of zure kersen. 

Kersenboom bloesem

Van hoog naar laag sorteren

Kersenboom bloesem

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Kersenboom in bloei

De bloeiperiode van de Kersenboom is rond de maand april. Dan begint de Kersenboom met een soort van transformatie waarbij eerst de bloesem tevoorschijn komt. Zodra de bloesem weer vertrekt komen er langzaam vruchten aan de boom te hangen en voordat u het weet kunt u heerlijk gaan genieten van uw kersen. Naast dat de boom een fantastisch uiterlijk creëert zodra deze in bloei komt staan, zijn ook vogels, bijen en vlinders vaak te vinden bij uw Kersenboom. Helaas eten vogels wel mee aan uw oogst waardoor het verstandig is om uw boom te voorzien van blauw net. Een blauw net schrikt vogels af waardoor ze ook geen poging doen om uw vruchten te stelen en dus ook niet vast komen te zitten in uw gespannen net. 

Kers bloesem

Wij van Bomenenzo.nl zijn ook helemaal weg van de Kersenboom en hebben meerdere soorten in het assortiment zitten. Zo kweken wij onze Kersenbomen allemaal zelf en kunnen op deze manier de kwaliteit waarborgen van onze fruitbomen. Mocht u een kijkje komen nemen op onze fysieke kwekerij in Lienden dan kunt u met eigen ogen de kwaliteit van onze Kersenbomen beoordelen. Uiteraard hebben wij naast Kersenbomen nog veel meer bomen en planten in ons assortiment. Ook deze collectie kunt u komen bewonderen op onze kwekerij maar u kunt ook gerust eens rondkijken op onze website. Daar vindt u dezelfde collectie als op onze kwekerij. Mocht u vragen hebben over onze Kersenbomen of andere bomen en planten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00