Judasboom Vanilla Twist

Cercis canadensis Vanilla Twist

v.a.: € 82,50

Formaat
Totaal hoogte 175-200cm
Niet leverbaar
€ 82,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Judasboom Vanilla Twist is een relatief lage Judasboom in treurvorm. In het voorjaar hangt de boom vol met sierlijke witte bloesem. Het hartvormige blad is groen van kleur. Deze boom is zeer winterhard en ook nog eens makkelijk te onderhouden. Speciaal voor u hebben we hem scherp geprijsd!

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Judasboom Vanilla Twist

Hartvormig decoratief blad
Prachtige witte bloesem in het voorjaar
Makkelijk te verzorgen
Ideaal voor kleine en middelgrote tuinen
Wordt 1,5 tot 2 meter hoog

De Judasboom Vanilla Twist is een sierlijk boompje dat 1,5 tot 2 meter hoog wordt. Dit maakt hem uitstekend geschikt voor kleine en middelgrote tuinen. In maart en april hangt de boom vol met witte bloesem. Hij groeit in een treurvorm en krijgt groen hartvormig blad. De Judasboom Vanilla Twist is sterk en zeer resistent tegen ziektes. U hoeft dus weinig tijd aan het onderhoud te besteden. Kies een geschikte plek uit in de volle zon of halfschaduw en geniet elk jaar opnieuw van de schoonheid van deze boom…

Wilt u de Judasboom Vanilla Twist kopen bij Bomenenzo.nl? Profiteer dan vandaag nog van ons unieke aanbod!

Lees meer

Judasboom Vanilla Twist bemesten

De Judasboom Vanilla Twist heeft weinig onderhoud nodig. U doet er wel verstandig aan om hem in het voorjaar te bemesten met het middel Vivimus universeel, eenvoudig online te bestellen bij Bomenenzo.nl. Het middel is 100% biologisch en gemakkelijk door de grond rondom de stam te mengen.

Judasboom Vanilla Twist snoeien

De Judasboom Vanilla Twist is een compacte boom die maximaal 1,5 tot 2 meter hoog wordt. U hoeft de boom alleen te snoeien als u hem in vorm wilt knippen. De beste tijd om te snoeien is het begin van de zomer. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn kruisende en dode takken: deze moeten worden verwijderd. Trek altijd tuinhandschoenen aan ter bescherming van uw handen.
Lees meer

Judasboom Vanilla Twist water geven

De Judasboom Vanilla Twist water geven is absoluut aan te raden na de aanplant van de boom. Is het in de eerste jaren na de aanplant langdurig droog in de zomer? Geef hem dan regelmatig water: 1 of 2 keer per week. Vaker is niet nodig, de grond mag ook weer niet te nat zijn.
Lees meer

Judasboom Vanilla Twist planten

De Judasboom Vanilla Twist gedijt het beste in licht vochtige en vocht doorlatende grond. Plant hem als solitair op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Hier zal de boom zeker tot zijn recht komen. Rondom de stam is het leuk om te variëren met verschillende soorten vaste planten. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij Bomenenzo.nl terecht! We geven u graag advies.

Bij het planten is het van belang dat het aanplantgat ruim gegraven is. Maak de grond in het gat los en meng er vervolgens vruchtbare aanplantgrond door om de optimale groeiomstandigheden te creëren. Zet de kluit voorzichtig in het midden van het gat en vul de overgebleven ruimte op met aanplantgrond. Druk de grond goed aan en geef uw pas geplante boom voldoende water.

Tip: Wilt u uw bomen laten aanplanten door onze tuinspecialisten? Bekijk dan snel de mogelijkheden van de aanplantservice van Bomenenzo.nl !
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Judasboom Vanilla Twist
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!