Judasboom The Rising Sun

Cercis canadensis The Rising Sun

v.a.: € 82,50

Formaat
Totaal hoogte 150-175cm
Niet leverbaar
€ 82,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Judasboom The Rising Sun is een meerstammige boom met prachtig blad. Het bijzondere aan het blad is dat het eerst oranje is, daarna geel en uiteindelijk groen (in de zomer). Ook in de lente is deze boom een bijzondere blikvanger dankzij zijn felroze bloesem. Deze boom is nu scherp geprijsd bij Bomenenzo.nl!

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Judasboom The Rising Sun

Het blad is eerst oranje, dan geel en daarna groen
Felroze bloesem in de lente
Eenvoudig te verzorgen
Perfect om te combineren met vaste planten
Wordt 2-4 meter hoog

De Judasboom The Rising Sun is een meerstammige boom die zo’n 2 tot 4 meter hoog wordt. In het voorjaar steelt de boom de show met zijn felroze bloesem. Daarna verschijnen de schitterende hartvormige bladeren aan de takken. Met dit blad is iets bijzonders aan de hand. Eerst is het oranje, daarna wordt het geel en daarna pas groen. Kortom, het is een zeer fotogenieke boom. Hij is sterk, makkelijk in onderhoud en goed te combineren met tuinplanten uit ons assortiment. Ook is de boom bestand tegen felle zon en warmte.

Wilt u de Judasboom The Rising Sun kopen bij Bomenenzo.nl? Dat doet u gemakkelijk online in onze webshop!

Lees meer

Judasboom The Rising Sun bemesten

De Judasboom The Rising Sun is makkelijk in onderhoud en zeer resistent tegen ziektes. U heeft er dus weinig omkijken naar. Wilt u uw boom toch een handje helpen? De groei stimuleren? Bemest de Judasboom in het voorjaar met Vivimus universeel! Dit bodemverbeterende middel is 100% biologisch en voordelig te bestellen in onze webshop. Mocht u wat Vivimus overhouden, dan kunt u het ook bij andere bomen, beukenhagen of sierheesters strooien en door de grond mengen.

Judasboom The Rising Sun snoeien

Als de Judasboom The Rising Sun eenmaal volwassen is wordt hij zo’n 2 tot 4 meter hoog. Hij hoeft niet gesnoeid te worden, behalve als u verjongingssnoei wilt toepassen. Dode en kruisende takken dient u altijd te verwijderen. Trek bij het snoeien stevige tuinhandschoenen aan, zodat u uw handen optimaal beschermt. Wij wensen u veel plezier met tuinieren!
Lees meer

Judasboom The Rising Sun water geven

De Judasboom The Rising Sun heeft behoefte aan extra water na de aanplant. Daarnaast raden wij u aan om hem 1 of 2 keer per week water te geven tijdens langdurige droogte in de zomer. U hoeft de boom niet vaker dan 2 keer per week water te geven. Sowieso hoeft u dit minder te doen naarmate de boom ouder wordt.
Lees meer

Judasboom The Rising Sun planten

De Judasboom The Rising Sun is goed bestand tegen zon en warmte. Wij raden u daarom aan om hem op een geschikte standplaats in de volle zon te planten. De grondsoort maakt in principe niet uit. De boom zal zich het beste ontwikkelen in voedingsrijke en vocht doorlatende grond. Varieer met hoogte en zet een aantal mooie vaste planten onder de boom voor een verrassend resultaat!

Graaf voor het planten een aanplantgat dat ruim genoeg is voor de kluit van de Judasboom. Maak de grond los en meng er vruchtbare aanplantgrond door. Ook deze grond bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. Zet de kluit in het gat, vul op met aanplantgrond en druk het geheel stevig aan. Geef uw boom tenslotte flink wat water.

Tip: Bekijk ook eens de mogelijkheden van de aanplantservice van Bomenenzo.nl ! Ideaal voor als u zelf weinig tijd of zin heeft om uw bomen te planten.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Judasboom The Rising Sun
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!