Bij Bomenenzo vindt u Hedera klimop

hedera klimopDe Hedera Klimop groeit snel en is daarom geschikt voor bodembedekking, erfafscheiding en muurbedekking. Hedera kan tot wel tien meter hoog worden en is goed te snoeien. Zoekt u naar Hedera Klimop? Dan bent u bij Bomenenzo aan het juiste adres. Wij kweken bijna 80% zelf van ons aanbod in de webwinkel.

Kijk hier voor de prijzen en leverbare hoogten.

Het assortiment
U kunt de Hedera Klimop in onze Klimop webshop online bestellen. Wilt u de Klimop laten bezorgen bij u thuis? Dat kan met onze bezorgdienst in heel Nederland. Ook andere haagsoorten zoals Beuken, Coniferen en Laurier bieden wij te koop aan in onze bomen webwinkel. Staat de juiste haag, boom of plant er niet bij? Neem contact met ons op om te kijken of wij deze toch kunnen leveren.  

Eigen kwekerij in de Betuwe
Onze Kwekerij van 10 hectares ligt in Gelderland. Daar onderhouden we meer dan 100 verschillende soorten hagen, bomen en planten. Met onze ervaring en kennis helpen wij u graag bij uw aankoop. Komt u gerust eens langs om een kijkje te nemen. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30uur tot 12.00uur en van 13.00uur tot 17.00uur. Op zaterdag van 08.30uur tot 13.00uur.


Wij staan voor u klaar

U kunt direct een bestelling plaatsen in de webwinkel van Bomenenzo. Wilt u onze kwekerij bezoeken? Dan kunt u contact opnemen met 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.