Grote rode herfstframboos Himbo Top

Rubus idaeus Himbo Top

v.a.: € 6,50

Formaat
Stamomtrek 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte
Tijdelijk niet leverbaar
€ 6,50
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De herfstframboos Himbo Top is een ras dat grote frambozen geeft van zeer goede kwaliteit. De smaak is zoet en de vruchten zijn in september te plukken. De soort is makkelijk in onderhoud en geschikt voor particuliere teelt. De struik is zelfbestuivend en goed winterhard.

Leverbaar Juli 2018

Onze voordelen:

De Herfstframboos Himbo Top is 1 van de Frambozen planten die pas in de herfst rijpe vruchten geeft. De vruchten die aan deze plant groeien zijn groot, fel rood van kleur en hebben een zoete smaak. Frambozen zitten vol met vitamine C en vezels. De Herfstframboos Himbo Top is zelf bestuivend en geeft veel vrucht. Voor er vruchten aan de Framboos Himbo Top gaan groeien verschijnt er roze bloesem. 

 

Lees meer
De Herfstframboos Himbo Top kunt u na de oogst snoeien tot 10 cm boven de grond. Frambozen groeien alleen op nieuw hout. In het voorjaar kunt u de twijgen van de framboos vast binden zodat ze mooi omhoog groeien en er vruchten aan kunnen groeien. Geeft de Framboos Himbo Top eens per jaar wat organische meststof om zo de groei en bloei te bevorderen.
Lees meer
De Framboos Himbo Top houd niet van te natte grond. Zorg daarom voor goede afwatering. Wanneer het een langere periode niet regent en de grond echt droog is, geeft de Framboos plant dan wat extra water
Lees meer
Herfstframboos Himbo Top staat het liefst op een zonnige of half schaduw plaats. Plaats de Framboos enigszins beschut tegen wind.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grote rode herfstframboos Himbo Top
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!