Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Fruitbomen oud

In ons assortiment vindt u oude fruitbomen. Deze oude fruitbomen hebben bij fruittelers in de Betuwe gestaan voor het leveren van mooie kwaliteitsproducten. Oude fruitbomen zijn dus direct vruchtdragend. Het uiterlijk van deze fruitbomen is grilliger dan dat van een jonge boom. Het leven heeft hem gevormd en dat geeft een karakteristiek beeld in uw tuin. Al onze oude fruitbomen zijn geschikt voor het nederlandse klimaat en hebben weinig onderhoud nodig. Wij leveren verschillende soorten perenbomen maar ook oude appelbomen, oude druivenstruiken, Abrikozenbomen en Amandelbomen. De leeftijd van onze oude fruitbomen ligt meestal tussen de 15 en de 20 jaar. Het hele jaar door kunnen oude fruitbomen gekocht en verplant worden. Oude fruitbomen zijn geschikt voor alle tuinen en terrassen en kunnen in zowel de volle grond als in een ruime plantenbak. 

Oude fruitbomen hebben verschillende voordelen ten opzichte van jonge fruitbomen. Oude fruitbomen zijn direct vruchtdragend. Oude fruitbomen zijn door hun volwassen uiterlijk en grillige vormen echte blikvangers. Oude fruitbomen hebben weer en wind doorstaan en kunnen wat dat betreft tegen een stootje. Oude fruitbomen zijn het hele jaar door te verplanten.

Klik HIER om naar de webshop te gaan. Vind wat u zoekt! 

Bomen enzo verkoopt niet alleen fruitbomen maar ook lei, dak, bol en zuilbomen. De linde en plataan zijn erg populair. Daarnaast bieden wij u ook diverse haagplanten aan. Accessoires die u nodig heeft voor het aanplanten en verzorgen van de planten en bomen zijn ook bij Bomenenzo te koop.

Onze kwekerij is iedere zaterdag geopend voor bezoekers. Wilt u door de week komen om bomen te bekijken en voor persoonlijk advies dan vragen wij u een afspraak te maken. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 085-4890505 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.

Via onze webshop kunt u direct online bestellen!