Borderpakket schaduw

Bestel een borderpakket voor een schaduw plek in uw tuin

Een border pakket schaduw bevat planten die goed gedijen als ze niet in de volle zon staan. Niet alleen planten houden van de zon, sterker nog, ze doen het een stuk beter op een schaduwrijke plek in uw tuin. Heeft u zowel schaduw als zon in de tuin, let dan  goed op hoe u uw borders inricht. Bekijk of een border veel zon of juist veel schaduw krijgt en stem daar uw aankopen op af. Dan is de kans een stuk groter dat uw planten het goed en dus lang zullen doen in de tuin.

Borderpakket schaduw
Van hoog naar laag sorteren
Borderpakket schaduw
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Een borderpakket schaduw voor fraaie bloemenpracht

Een schaduw borderpakket is speciaal samengesteld met planten die niet van de felle zon houden. Ze doen het prima in de schaduw in uw tuin. Veel mensen denken dat alle planten zon nodig hebben, maar niets is minder waar. Het borderpakket schaduw van Bomenenzo.nl is speciaal bedoeld voor die plekken in uw tuin waar de zon niet of vrijwel niet kan komen. Het voordeel is dat u dit deel van de tuin ook minder vaak hoeft te sproeien als het lang niet regent. Maar houd de planten wel in de gaten, want langdurige droogte maakt het uiteraard nodig dat u ook de schaduwrijke plekken in de tuin besproeit.

Genoeg variatie voor de schaduwplekken in uw tuin

Ook de schaduwplekken in uw tuin kunt u prima van mooie planten voorzien. Met een borderpakket schaduw van Bomenenzo.nl maakt u gegarandeerd een goede keuze. U kunt een borderpakket schaduw kopen of juist kiezen voor een borderpakket zon. U vindt deze pakketten in onze webshop. Bestel en betaal online, en beslis zelf of u de planten wilt laten thuisbezorgen of dat u ze zelf komt afhalen bij onze kwekerij in Lienden. Als u voor dat laatste kiest zorgen wij dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip voor u klaar staat.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00