Het bomencentrum voor online bomen kopen

Bomenenzo is gespecialiseerd in de verkoop van online bomen, zoals fruitbomen ,leibomen,dakbomen,bolbomen, bloesembomen, meerstammige bomen,zuilbomen, treurbomen, laanbomen en groenblijvende bomen. U vindt het complete assortiment in onze webshop. Bijna 80% van dit aanbod komt van onze eigen kwekerij van 10 hectare in de Betuwe. Zo combineren wij goede kwaliteit met een zeer aantrekkelijke prijs. U kunt bij ons ook terecht voor accessoires zoals bomenpalen, banden en binddraad. Maar ook voor meststoffen, potgrond ,tuinplanten en aanplantservice . Zo kunt u een totaalpakket samenstellen naar uw wens.

Betrouwbaar advies
In ons bomencentrum werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw bomen, planten en struiken.  Ook voor vragen over het aanplanten en de verzorging hiervan kunt u bij ons terecht. Mocht u een tuinplan hebben dan kunt u hiermee altijd langskomen of doormailen naar info@bomenenzo.nl zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Breng ons een bezoek
Bent u benieuwd hoe onze bomen op de kwekerij staan en wilt u deze bekijken voordat u besteld dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen.Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte boom. Mocht u bomen of planten willen afhalen dan adviseren wij u om deze vooraf te bestellen zodat wij uw bestelling kunnen rooien en klaarzetten. De kwekerij is geopend van maandag tot en met zaterdag. 

Maak een afspraak
Bomenzo helpt u graag bij de aanschaf van prachtige bomen, planten en struiken. Bekijk daarom het aanbod in onze bomen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.