Bodembedekker kwekerij

De bodembedekkers die wij u aanbieden komen van gespecialiseerde kwekerijen. De kant en klaarmatten worden op een speciale manier geteeld. Deze hebben een zwaar wortelgestel en zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. Door de speciale teelt is het een zeer sterk product dat in 99% van de gevallen aanslaat. De bodembedekkers groeien op vrijwel alle gronden en laten nauwelijks onkruid door. 

De losse bodembedekkende planten zijn potgekweekt en moeten gepoot worden in een plantgat. Dit kweken wordt door een gesecialiseerd bedrijf gedaan en zodoende heeft u een product van hoge kwaliteit. U heeft al een vierkante meter bedekt vanaf 9 planten op een vierkante meter. De planten hebben al goed wortel en groeien snel aan. Geef de nieuwe aanplant regelmatig water. Zeker in warme perioden.

Bespreek uw plan, vraag om advies en laat een passende offerte maken. Bel met 085 4890505 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.

Bomenenzo

Beste klant, tijdens onze vakantieperiode van 10 augustus t/m 31 augustus zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. Tijdens deze periode beantwoorden wij uw vragen per mail en leveren wij bestellingen wel uit. Ook kunt u onze kwekerij bezoeken. Zie hiervoor onze openingstijden.