Malus domestica pinova

Malus Domestica Pinova in uw tuin

Als u moet kiezen om fruit in eigen tuin te kweken, kies dan voor een Malus Domestica Pinova. Deze fruitboom kweekt een heerlijke handappel welke net iets zoeter is dan een Elstar appel. Doordat deze fruitboom niet al te groot wordt is het hebben van deze fruitboom in elke tuin, terras of balkon geen probleem. Daarnaast laat de boom zich maar liefst drie keer per jaar oogsten waardoor u eigenlijk in het najaar volop kunt genieten van eigen oogst uit uw tuin. 

Malus domestica pinova
Van hoog naar laag sorteren
Vrucht Appelboom Pinova

v.a.: € 12,50

Op voorraad: Nee
Malus domestica pinova
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Pinova Malus Domestica bij Bomenenzo.nl

Het hebben van een fruitboom in eigen tuin is hartstikke leuk, maar welke appelboom past nu bij u? Omdat elke appelboom z’n eigen smaak heeft is het wel belangrijk om te weten waar u de oogst voor gaat gebruiken. Wilt u deze appel zo uit de hand kunnen eten, of wilt u appeltaarten kunnen bakken. Om een goed beeld te krijgen van de diverse fruitbomen bij Bomenenzo.nl raden wij het aan om eens een kijkje te komen nemen op onze kwekerij in Lienden. Hier kunt u naast smaak ook het uiterlijk beoordelen!

Domestica Malus Pinova laagstam, halfstam en hoogstam

Naast de smaak en de soort kunt u ook nog eens kiezen tussen diverse hoogtes. Bomenenzo.nl heeft van de fruitboom Malus Domestica Pinova een laangstam, halfstam en een hoogstam in het assortiment zitten. Een laagstam Malus Domestica Pinova is ideaal voor de wat kleinere tuinen. Maar ook prima toepasbaar bij een grote tuin maar dan bijvoorbeeld in pot. Een laagstam appelboom kan ongeveer 3 meter hoog worden. Een halfstam Malus Domestica Pinova is perfect voor de middenklasse tuinen. Deze fruitboom kan tussen de 4,5 en 5,5 meter hoog worden. En tot slot de hoogstam Pinova, deze is echter enkel geschikt voor grote tuinen aangezien deze boom maar liefst 7 tot 9 meter hoog kan worden. Dit is natuurlijk in verhouding met een kleine tuin geen gezicht

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00