Malus domestica ontario

Het kopen van Malus Domestica Ontario bij Bomenenzo.nl

Bent u opzoek naar een prachtige appelboom waarbij de bloemen tegen vorst kunnen? Dan is de Malus Domestica Ontario een prima keuze. Naast dat u een fleurige boom heeft tijdens het najaar, zal de boom er ook perfect bij staan in het voorjaar. Zo groeien er heerlijke appels aan deze fruitboom die veel vitamine C bevatten. Naast deze appelboom heeft Bomenenzo.nl nog een veel groter assortiment wat betreft appelbomen. Al onze appelbomen kweken wij zelf en kunnen u daarom zeer hoge kwaliteit en een scherpe prijs aanbieden. Onze fysieke kwekerij kunt u vinden in de Betuwe. Is dit voor u te ver weg? Maak dan gebruik van onze online webshop en de bezorgservice. Waardoor u in een handomdraai kunt genieten van een heerlijke appelboom.  

Malus domestica ontario
Van hoog naar laag sorteren
Vrucht Appelboom Ontario

v.a.: € 12,50

Op voorraad: Nee
Malus domestica ontario
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Het planten van Malus Domestica Ontario bij Bomenenzo.nl

Het planten van een Malus kunt u het beste doen tussen november en maart. Deze appelboom staat het liefst op een zonnige standplaats maar een gedeeltelijk schaduwachtige standplaats is ook echt geen enkel probleem. Tot slot moet er rekening gehouden worden met de plantafstand. Dit is afhankelijk van de maat die u koopt. Zo zal een laagstam Malus Domestica minder ruimte nodig hebben dan een hoogstam Malus. Na het bepalen van de juiste plek in uw tuin, kunt u echt beginnen met planten. Graaf een gat in uw tuin welke nog iets dieper is dan de pot waar u de boom in heeft gekocht. Op deze manier kan de appelboom zich makkelijk wortelen in de grond. Zodra het gat diep genoeg is maakt u de kluit van de Malus nat en haal vervolgens de wortels iets los uit de kluit. Zodra de wortels los zijn gemaakt kunt u de boom plaatsen in het gat en vervolgens stampt u de grond aan. Mocht u een hoogstam of een halfstam aan het planten zijn, plaatst er dan direct een boompaal naast. Heeft u geen groene vingers maar wilt u wel genieten van een Malus Domestica Ontario? Maak dan gebruik van onze Bomenenzo.nl aanplantservice.

Het snoeien van Malus Domestica Ontario bij Bomenenzo.nl

Zodra u een Malus fruitboom aanschaft is het snoeien en het onderhouden van de boom erg belangrijk. Voordat de boom vruchten gaat produceren neemt de appelboom eerst goed zijn tijd om te wortelen en te groeien. Daarna is het zorg dragen om de boom zich op de juiste wijze te laten aangroeien. In de wintermaanden is het dan ook u beurt om de boom in te korten en de juiste vorm aan te brengen. Naast de vorm is het belangrijk dat de takken elkaar niet kruisen. Zodra de takken gaan kruisen en teveel op een hoop gaat zitten zullen de vruchten geen kans zien om daar te gaan groeien. Mocht u meer informatie willen hebben over het snoeien van uw appelboom, neem dan gerust contact op met onze bomenexperts van Bomenenzo.nl.

Het verzorgen van Malus Domestica Ontario bij Bomenenzo.nl

Zodra u kiest voor een Malus Domestica Ontario van Bomenenzo.nl weet u dat u altijd een kwalitatieve boom in huis haalt. Terwijl het snoeien wel een noodzaak is bij een fruitboom geldt dat dan weer niet voor de verzorging van een appelboom. Zo kunt u de appelboom het wel gemakkelijker maken door tijdens het planten van de boom, in het plantgat een laag potgrond toe te voegen. Mocht u de boom het allerbeste willen geven dan kunt u er ook nog voor kiezen om in het voorjaar de boom te voorzien van wat mest. Zo kan de boom zich opmaken voor de zomer en vervolgens kunt u zich weer buigen over een goede snoeibeurt. Dit is dan ook de beste verzorging die u de Malus Domestica Ontario kunt bieden. Wilt u meer weten over het bemesten van uw appelboom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00