Amberboom kwekerij

Amberbomen van onze kwekerij

Wilt u online bomen bestellen? En bent u op zoek naar een betrouwbare boomkwekerij? Dan bent u bij Bomenenzo aan het juiste adres. Wij hebben onze eigen kwekerij van 7 hectare in de Betuwe. Daar verzorgen en onderhouden we 80% van het aanbod dat we in onze webwinkel verkopen.

Zo kunnen wij onze amberbomen alle aandacht geven die ze nodig hebben. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een product van hoge kwaliteit. Accessiores die u nodig kunt hebben bij het planten of verzorgen van uw amberbomen kunnen wij ook leveren.

Bezoek onze kwekerij

Onze boomkwekerij is elke zaterdag geopend voor bezoekers. Daar ziet u hoe groot het aanbod is. Ook weet u direct hoe de bomen eruit zien en kunt u zelf beslissen welke u aanschaft. Heeft u liever veel persoonlijke aandacht en advies? Dan kunt u eerst een afspraak maken voordat u langskomt. Dit kan ook doordeweeks.

U kunt direct een bestelling plaatsen in de webwinkel van Bomenenzo. Brengt u liever een bezoek aan de kwekerij of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via de telefoon: 085 4890505 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl

Bomenenzo

Beste klant, i.v.m. einde plantseizoen, zijn veel producten niet meer leverbaar vanuit de volle grond. In mei/juni zijn diverse bomen weer leverbaar. Deze zijn dan bestelbaar via onze shop.