Zoete kers Regina Patiofruit

Prunus avium Regina

v.a.: € 14,50

Formaat
Afmeting Patio, Stamhoogte 30-40cm, Totaalhoogte 80-100cm
Niet leverbaar
€ 14,50
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De donkerrode kers Regina is een bekende kers die zeer zoet van smaak is. De kersen zijn pas in augustus rijp. De kersen krijgen hierdoor meer zonlicht, en zijn dus ook zoeter van smaak!

Onze voordelen:

De Prunus avium Regina is een ontzettend populaire, geliefde kersenboom. De donkerrode kersen pluk je bij deze soort in augustus. De kersen krijgen hierdoor meer zon, en juist door deze hoeveelheid extra zonlicht, zijn deze kersen ook extra zoet van smaak. De Prunus Regina is zelfbestuivend, goed ziekteresistent en winterhard. Plant dit zonnestraaltje in een mooie plantenbak of pot, en geniet van heerlijke zelfgeplukte kersen vanaf je balkon of terras!

TIP: Plaats Regina altijd op het meest zonnige plekje! Dit zorgt voor de meest smaakvolle, zoete kersen.

Wil je ook kunnen genieten heerlijk zoete kersen? Zoete kers Regina online kopen kan makkelijk én snel via onze webshop, of kom je eigen patio boompje uitzoeken bij ons op de kwekerij!

Lees meer

Kleine patio boompjes als de Regina zijn makkelijk te verzorgen. Dit geliefde boompje wordt vooral geplant in een plantenbak (of pot), hierdoor is het belangrijk om te zorgen voor voldoende water. Let er tegelijkertijd ook wel weer op dat er géén water blijft staan, dit kan funest zijn voor je Prunus. Geef jouw Regina een boost door haar te bemesten in het voorjaar (en eventueel in de herfst). Door wat organische mest te geven, stimuleer je de groei, bloei én vitaliteit van jouw Kers.

De Prunus avium Regina groeit langzaam, daardoor is er vrijwel geen snoei nodig. Merk je dat aan sommige takken minder kersen groeien? Snoei deze takken dan terug tot er 4 à 5 blaadjes overblijven. Op deze manier ‘verjong’ je jouw Kers, dit kan uiteindelijk zorgen voor een grotere opbrengst van vruchten. Als je deze zoete Kers wilt snoeien, doe dit dan het liefst ná de pluk in augustus.

Lees meer

Zoals eerder vermeld, zetten de meeste mensen dit patio boompje in een plantenbak of pot, hierdoor is het extra belangrijk om te zorgen voor voldoende water. In een plantenbak heeft je Kers weinig grondwater om op terug te vallen, dus regelmatig bewateren is van groot belang! Geef wekelijks wat water, tenzij het al veel heeft geregend. Probeer de grond altijd licht-vochtig te houden. Is het erg warm en droog buiten? Geef dan gerust vaker water! Voorkom het liefst uitdroging van de grond. Let er tegelijkertijd ook wel weer op dat er geen water stil blijft staan op de grond. Kies daarom voor een plantenbak met één of meerdere gaatjes in de bodem.

Lees meer

Deze geliefde kleine Kers is ideaal om te planten in een mooie plantenbak of pot. Je kunt met dit toppertje dus alle kanten op. Geef haar een mooi plekje in je tuin, of plaats haar op je balkon of terras! Houd er wel rekening mee dat de Prunus Regina veel zonlicht nodig heeft. Hoe meer zonlicht ze ontvangt, des te zoeter zullen haar kersen smaken! Zorg daarnaast voor een voedzame, goed vochtdoorlatende potgrond. Een goed voorbeeld hiervan is Vivimus groente en fruit.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zoete kers Regina Patiofruit
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!