Vlinderstruik groenblijvend
groenblijvende Vlinderstruik, Vlinderstruiken groenblijvend

Vlinderstruik groenblijvend
Vlinderstruiken zijn erg sterke planten waardoor ze ook geliefd zijn in de Nederlandse tuinen. Naast dat ze erg sterk zijn, zien ze er ook nog eens prachtig uit. In de maanden augustus, september en oktober komen er mooie bloempluimen tevoorschijn. Deze pluimen hebben meestal een paarsachtige/roze kleur maar ook voor een gele variant kun je bij Bomenenzo.nl terecht. Van oorsprong behoord de Buddleja wat wij in Nederland dus Vlinderstruik noemen tot de helmkruidfamilie. Deze familie komt van oorsprong uit China maar is in vele landen te vinden.

Vlinderstruik groenblijvend
Van hoog naar laag sorteren
Vlinderstruik groenblijvend
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Groenblijvende Vlinderstruik
Wat nog een positieve eigenschap is van de Vlinderstruik is dat deze groenblijvend is. Dit houdt in dat de plant het hele jaar door groen is waardoor jouw tuin het jaarrond kleur bevat. Verder is de Vlinderstruik goed winterhard, mits er op het juiste moment de snoeischaar uit de kast gehaald wordt. Haal je te vroeg de snoeischaar uit de kast dan kunnen de takken invriezen en zal het helen daarvan veel tijd kosten. Ook is de kans groot dat het herstellen niet meer helemaal volledig zal gaan, waardoor je dus in het bloeiseizoen minder bladeren en mooie bloempluimen te zien krijgt.

Vlinderstruiken groenblijvend
Naast Vlinderstruiken groenblijvend kun je voor nog vele andere bomen, struiken en tuinplanten bij ons terecht. Zo heeft Bomenenzo.nl naast de uitgebreide webshop ook een fysieke kwekerij in Lienden. Zes dagen per week staan wij voor jou klaar om je daar te ontvangen, maar ook al je vragen te beantwoorden, zowel telefonisch, per mail of gewoon op onze kwekerij. Bestel dus snel online jouw Vlinderstruik of kom langs in de Betuwe.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00