Tuinplanten wintergroen
Wintergroene tuinplanten, Tuinplant wintergroen

Tuinplanten wintergroen

Hoe leuk is het als je ieder seizoen van het jaar een mooie groene tuin hebt? Precies! Dat wil iedereen. En dat kan dus ook! Er wordt eigenlijk ten onrechte gedacht dat de winterperiode altijd een saaie boel moet zijn in de tuin. Maar niets is minder waar. Bomenenzo.nl heeft een breed assortiment aan wintergroene tuinplanten. Zo zijn er allerlei soorten groenblijvende tuinplanten bij ons te vinden. Van een tuinplant met uitbundige bloeiende bloemen tot groenblijvers met een ingetogen bloei. Ook hoeven de bladeren van wintergroene tuinplanten niet altijd groen te zijn. Zo zijn er ook mooie wintergroene tuinplanten met bladeren waar een witte of een gele rand op zit. Kortom, het aanschaffen van tuinplanten die wintergroen zijn hoeft absoluut niet saai te zijn!
Tuinplanten wintergroen
Van hoog naar laag sorteren
Tuinplanten wintergroen
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Wintergroene tuinplanten

Naast een sfeervolle tuin te creëren met wintergroene tuinplanten is een wintergroene plant ook handig voor het creëren van hagen. Het grote voordeel aan het creëren van een haag met wintergroene tuinplanten is dat je het hele jaar door privacy hebt in je tuin. Door de groenblijvende haag te combineren met wintergroene tuinplanten heb je in een handomdraai het hele jaar een mooie frisse tuin. Maak de tuin helemaal af door wintergroene tuinplanten in een plantenbak te plaatsen. Uiteraard hoeven dit geen kleine potten te zijn. Wil je graag een statement maken, of mist je tuin net die extra touch. Schaf dan bijvoorbeeld een grote pot aan en zet daar een mooie sierboom in. Ga je liever voor de wat kleinere bloempotten? Combineer dan meerdere bloempotten met elkaar voor net die extra touch die je mist als je een enkele bloempot zult neerzetten. Maak je tuin wintergroen, of je nou een kleine of een grote tuin hebt.

 

Tuinplant wintergroen

Kan jouw tuin wel wat groen gebruiken in de wintermaanden? De wintergroene tuinplanten van Bomenenzo.nl zorgen ervoor dat jou tuin er piekfijn uit komt te zien. Bomenenzo.nl is een begrip in de Betuwe en woon je niet in de buurt, dan kun je de groenblijvers ook gewoon online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Wil je meer informatie over onze groenblijvers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mail, of neem telefonisch contact met ons op en wij beantwoorden al jouw vragen.

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00