Tuinplanten schaduw, Schaduw tuinplanten, Tuinplant schaduw

Tuinplanten schaduw

Helaas denken veel mensen nog steeds dat tuinplanten niet kunnen volgroeien in de schaduw. Gelukkig zijn er genoeg tuinplanten die het tegendeel bewijzen. Eenjarige planten zijn er maar weinig die zich kunnen volgroeien in de schaduw. Maar er is wel veel keuze in vaste planten. Het voordeel vanvaste planten is dat je jarenlang plezier kunt hebben van detuinplant, als je deze uiteraard op de juiste wijze verzorgd. Kortom de schaduwplekken in je tuin hoeven dus absoluut niet saai te zijn, want als je een beetje in de schaduw tuinplanten verdiept zie je dat er verassend veel mogelijk is.

Tuinplanten schaduw
Van hoog naar laag sorteren
Tuinplanten schaduw
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Schaduw tuinplanten

Het hebben van schaduw in de tuin kan ook nog op diverse manieren opgevat worden. Daarom stellen wij van Bomenenzo.nl je altijd eerst de vraag of je eenschaduwtuin of schaduw in de tuin hebt. Er zit namelijk degelijk verschil tussen beide varianten. Een schaduwtuin is namelijk een tuin waar de zon maximaal twee uur per dag schijnt. Met schaduw in de tuin bedoelen we schaduw die gecreëerd wordt door omringende bebouwing of hoge beplanting. Meestal schijnen in dit soort tuinen vaak wel de zon. Bij vier uur per dag mogen we je tuin namelijk bestempelen als een halfschaduwrijke tuin. Weet je niet zo goed welke schaduw bij jou van toepassing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinplant schaduw

Ben je dus op zoek naar een tuinplant dat zich kan volgroeien in de schaduw? Dan ben je bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres. Zo hebben wij een breed en diep assortiment. Schaduwplanten hoeven absoluut niet saai te zijn en kan zelfs fleurige bloemen bevatten. Bekende schaduwplanten zijn bijvoorbeeld de Monninkskap, Longkruid, Elfenbloem, Kerstroos en Hartlelie. Naast een ruim aanbod staat ook de kwaliteit en de prijs hoog bij ons in het vaandel. Kortom bestelje vaste tuinplanten bij Bomenenzo.nl of kom langs op onze fysieke kwekerij in de Betuwe.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00