Rhododendron bestellen
bestellen Rhododendron, Bestel Rhododendron

Rhododendron bestellen
Wil jij graag een kleurrijke heester in jouw tuin? En is je oog gevallen op een Rhododendron? Dan ben je bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres. Bomenenzo.nl heeft een ruim assortiment van deze heester in het assortiment. Het verschil zit voornamelijk in de bloemkleur die in de zomermaanden tevoorschijn komt. Zo kun je kiezen voor een witte, roze of een paarse kleur. Het bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop maar je kunt ook langskomen op onze fysieke kwekerij in Lienden.

Rhododendron bestellen
Van hoog naar laag sorteren
Rhododendron bestellen
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bestellen Rhododendron
De Rhododendron is zeer populair geworden in Nederland. Dit heeft de plant te danken aan het makkelijke onderhoud en de kleurrijke bloemen in het voorjaar. Zo kan de tuinplant maar liefst twee meter hoog worden, waardoor de plant ook veelal als afscheiding van een tuin wordt gebruikt. Naast de prachtige bloemen is de heester ook wintergroen en winterhard waardoor de plant je het hele jaar door privacy biedt. Verder kan de heester zich vrijwel op iedere standplaats volgroeien, waardoor de plant gemakkelijk is toe te passen in iedere tuin.

Bestelt Rhododendron
Het enige waar je wel op moet letten als je de Rhododendron bestelt, is de grondsoort. Wat dat betreft is de heester veeleisend en houdt deze van een humusrijke grondsoort. Bevat jouw tuin deze grond niet, dan is dat geen enkel probleem. Meng dan jouw grondsoort met turf, op deze manier creëer je de juiste grondsoort voor de heester. Staat de tuinplant in de volle zon? Bedek de stam dan met wat compost. Zodra je de plant voorziet van wat water, blijft het langer vochtig. Staat de plant in de volledige schaduw, dan zal de plant minder water nodig hebben en is het onderhoud nog beperkter als dat deze in zon staat.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00