Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Meer dan alleen maar bomen

Bomenenzo is meer dan alleen maar bomen. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van bomen, planten, heesters, hortensias, etc. Ook voor de accessoires die nodig zijn voor het aanplanten van uw bomen en planten kunt bij ons terecht.

Tevens geeft Bomenenzo advies voor uw tuinplannen, de verzorging van de bomen en planten , maar ook goede service.  Mocht er iets niet goed zijn met uw nieuw geplante boom of plant, wij hebben 100% hergroegarantie, maar dan moet de boom of plant wel onder normale omstandigheden geplant zijn. Bij planten hebt u na levering 2 maanden hergroeigarantie. Bij bomen met blote wortel is de hergroeigarantie tot half juni. Voor deze tijd moet de boom blad hebben. Bij bomen met een groeikluit of pot (gepland in het voorjaar/zomer) hebt u 1 maand hergroeigarantie.

Lees ook onze tips voor het kopen, aanplanten, verzorgen en snoeien van onze producten in het menu advies.

Op zaterdag is Bomenenzo geopend en bent u van harte welkom. Wilt u liever een andere dag, bel ons gerust voor een afspraak.  Ons gedreven team helpt u graag.

Wij hopen u snel te mogen begroeten,

Het Bomenenzo-team

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.