Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Meer dan alleen maar bomen

Bomenenzo is meer dan alleen maar bomen. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van bomen, planten, heesters, hortensias, etc. Ook voor de accessoires die nodig zijn voor het aanplanten van uw bomen en planten kunt bij ons terecht.

Tevens geeft Bomenenzo advies voor uw tuinplannen, de verzorging van de bomen en planten , maar ook goede service.  Mocht er iets niet goed zijn met uw nieuw geplante boom of plant, wij hebben 100% hergroegarantie, maar dan moet de boom of plant wel onder normale omstandigheden geplant zijn. Bij planten hebt u na levering 2 maanden hergroeigarantie. Bij bomen met blote wortel is de hergroeigarantie tot half juni. Voor deze tijd moet de boom blad hebben. Bij bomen met een groeikluit of pot (gepland in het voorjaar/zomer) hebt u 1 maand hergroeigarantie.

Lees ook onze tips voor het kopen, aanplanten, verzorgen en snoeien van onze producten in het menu advies.

Op zaterdag is Bomenenzo geopend en bent u van harte welkom. Wilt u liever een andere dag, bel ons gerust voor een afspraak.  Ons gedreven team helpt u graag.

Wij hopen u snel te mogen begroeten,

Het Bomenenzo-team