Een eigen hedera kwekerij voor goede hagen

hedera voor tuinafscheiding muur of bodembedekkerBij Bomenenzo kunt u online hedera bestellen. De hedera is een groenblijvende plant, die snel groeit. Hierdoor creëert u snel privacy in uw tuin.

De Hedera planten worden met zorg geteeld. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit. Ook kunnen we u adviseren bij de aanschaf en onderhoud van uw hedera haag.

Het assortiment van Bomenenzo
Bij Bomenenzo kunt u niet alleen voor online hederahagen terecht, maar ook voor andere hagen, bomen en planten. Heeft u meer interesse voor beuken of laurier? Of wilt u coniferen kopen? Ook dan helpen wij u graag om deze in onze webwinkel te bestellen.

De eigen kwekerij van Bomenenzo
Wij verkopen enkel hedera van goede kwaliteit. De Hederaplanten worden met zorg geteeld.

Met 6 medewerkers onderhouden we 10 hectare grond, waarop diverse bomen en planten groeien. Wilt u eens een kijkje nemen? Dat kan. Van Maandag t/m Vrijdag zijn we van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur en op Zaterdag van 08.30uur tot 13.00uur open voor bezoekers.

Wij helpen u graag
Wilt u hulp bij het online bestellen van uw hedera? Neem dan telefonisch contact met ons op via  0344-228100. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bomenenzo.nl.