Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Een eigen hedera kwekerij voor goede hagen

hedera voor tuinafscheiding muur of bodembedekker     Bij Bomenenzo kunt u online hedera bestellen. De hedera is een groenblijvende plant, die snel groeit. Hierdoor creëert u snel privacy in uw tuin.

     De Hedera planten worden met zorg geteeld. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit. Ook kunnen we u adviseren bij de aanschaf en onderhoud van uw hedera haag.

     Het assortiment van Bomenenzo
     Bij Bomenenzo kunt u niet alleen voor online hederahagen terecht, maar ook voor andere hagen, bomen en planten. Heeft u meer interesse voor beuken of laurier? Of wilt u coniferen kopen? Ook dan helpen wij u graag om deze in onze webwinkel te bestellen.

     De eigen kwekerij van Bomenenzo
     Wij verkopen enkel hedera van goede kwaliteit. De Hederaplanten worden met zorg geteeld.

     Met 6 medewerkers onderhouden we 10 hectare grond, waarop diverse bomen en planten groeien. Wilt u eens een kijkje nemen? Dat kan. Klik hier voor onze openingstijden.

     Wij helpen u graag
     Wilt u hulp bij het online bestellen van uw hedera? Neem dan telefonisch contact met ons op via  0344-228100. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bomenenzo.nl.