Bomenenzo als beste boomkwekerij van Nederland

Wilt u hoogwaardige bomen, planten of struiken online kopen? Bomenenzo is gespecialiseerd in de verkoop hiervan. We hebben een eigen boomkwekerij van 10 hectare waar specialisten het aanbod met plezier onderhouden. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit met een aantrekkelijke prijs.

Bekijk het aanbod
In onze boom kwekerij kweken wij meer dan 100 verschillende soorten bomen en planten. Wilt u een boom uitzoeken op onze kwekerij? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Klik hier voor onze openingstijden. Samen kijken we dan naar geschikte bomen. Weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u een bestelling plaatsen in onze online webshop.

Uitstekend advies en goede kwaliteit
Onze medewerkers zijn al meer dan 10 jaar bezig met het kweken en verzorgen van bomen en planten. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Heeft u vragen over de aanschaf of verzorging van bomen, dan helpen wij u graag. Ook garanderen wij de kwaliteit van onze producten en hanteren wij hergroeigarantie. Met het juiste onderhoud kunt lang genieten.

Alles voor uw tuin
In onze bomen en planten webshop kunt u allerlei bomen,vrucht en fruitbomen, haagplanten,tuinplanten en kant en klaarhagen kopen. Heeft u vragen over uw bestelling  of wilt u graag advies, dan kunt u bellen naar 0344-228100. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bomenenzo.nl