Malus domestica topaz

Malus Domestica Topaz in uw tuin

Heeft u een kleine tuin of wilt u geliefder maar één appelboom in de tuin? Dan bent u bij de Malus Domestica Topaz aan het juiste adres. Deze boom is namelijk zelfbestuivend en heeft geen andere appelboom nodig om een goede oogst appels te krijgen. De Topaz wordt juist vaak gebruik bij appelbomen die kruisbestuiving nodig hebben en is daarom ook een zeer sterke appelboom. Naast deze handige eigenschap is de smaak van de appel natuurlijk ook erg belangrijk. Deze appel is rood van kleur en heeft een zoetzure smaak met veel sapvocht. In de maanden september tot oktober kunt u dit zelf gaan proeven in uw eigen tuin. 

 

Malus domestica topaz
Van hoog naar laag sorteren
Appel Topaz

v.a.: € 12,50

Op voorraad: Nee
Malus domestica topaz
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Topaz Malus Domestica assortiment

Naast het gemak van zelfbestuiving is deze appelboom ook nog eens oersterk. Zo zal deze boom niet snel ziektes bevatten. Dit is ideaal aangezien ziektes vaak beginnen bij de vrucht. Verder kunt u deze boom in diverse stammen verkrijgen bij Bomenenzo.nl. Doordat de boom geen andere appelboom nodig heeft om een goede oogst te krijgen, kies men al sneller voor een iets wat grotere boom. Een halfstam boom is dan eigenlijk ideaal voor de wat kleine en middelgrote tuinen. De hoogstam wordt echt enkel aangeschaft door de mensen met een grote tuin aangezien een hoogstam minstens 3 tot 6 meter hoog kunnen worden. 

Domestica Malus Topaz kopen bij Bomenenzo.nl

In onze online webshop kunt u gemakkelijk de juiste appelboom bestellen. Mocht u nooit eerder een fruitboom hebben besteld dan kunt u beter een kijkje komen nemen bij ons in Lienden. Hier kunt u op onze kwekerij alle soorten fruitbomen bekijken en vanuit daaruit vaak gemakkelijker een keuze maken. Ook als u vragen heeft lopen onze experts van Bomenenzo.nl rond op de kwekerij, waardoor u binnen een mum van tijd de juiste beslissing kunt maken. Naast informeren denken onze experts ook graag met u mee, zodat u soms met een ander perspectief weer naar huis gaat. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00