Malus domestica sterappel

Malus Domestica Sterappel voor uw tuin

De Malus Domestica Sterappel is een appel die u voornamelijk kunt toepassen in de keuken. Denk hierbij aan appelmoes, appelflappen of een overheerlijke appeltaart. Verder heeft het klokhuis van deze Sterappel een net want andere klokhuis dan andere appels. Zodra u deze appel horizontaal doorsnijdt ziet u dat het klokhuis een stervorm heeft. Dit is dan ook gelijk de reden dat deze appel Sterappel genoemd wordt. Verder wordt deze appel dan ook vaak voor decoratieve doeleinden gebruikt, zowel in de keuken als daarbuiten, denk aan een bloemstukje. Verder heeft de appel een een zoet-zure smaak en kan wel 3 maanden na de oogst worden bewaard. 

Malus domestica sterappel
Van hoog naar laag sorteren
Appelboom Sterappel

v.a.: € 12,50

Op voorraad: Nee
Malus domestica sterappel
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Sterappel Malus Domestica beplanten

Het beplanten van een fruitboom is vaak een wat lastigere taak aangezien u rekening moet houden met diverse omstandigheden. De standplaats is vaak het eerste waarnaar gekeken moet worden. Zo kan deze Sterappel Malus Domestica het beste op een zonnige standplaats staan, als deze halfschaduw is kan de appelboom zich ook nog wel redden. Heeft u deze standplaats dus niet in uw tuin, waag u zich er dan ook zeker niet aan, aangezien het ook geen bestuivende appelboom is. Zodra u de standplaats kunt afvinken is het noodzaak om de grond te bekijken. Een natte bodem is niet geschikt voor deze fruitboom, hierdoor belemmert u eigenlijk de groei. Heeft u enkel alleen deze grond in uw tuin, zet dan de fruitboom in pot.

Domestica Malus Sterappel kopen bij Bomenenzo.nl

Zodra u alle diverse eisen van deze boom kunt afvinken kunt u de boom gaan bestellen bij Bomenenzo.nl. Uiteraard kunt u online uw bestelling plaatsen maar het is natuurlijk veel leuker om zelf uw boom uit te kiezen. Kom daarom langs op onze fysieke kwekerij in Lienden en neem de tijd om ons complete aanbod van fruitbomen te bekijken. Naast fruitbomen kunt u hier ook andere bomen en planten vinden. Een duidelijke overeenkomst van alle bomen en planten die u vindt op onze kwekerij is dat alles zelfgekweekt is. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden en kunnen wij u de garantie geven dat u jarenlang plezier heeft van uw Malus Domestica Sterappel.

 

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00