Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Oude appelbomen

De oude appelbomen die wij leveren komen van fruittelers uit de Betuwe en hebben al heel wat jaren trouwe dienst erop zitten. Oude appelbomen zijn meestal tussen de 15 en de 20 jaar. In sommige gevallen zelf ouder. Appelbomen van die leeftijd zijn vruchtdragend en kunnen het hele jaar door verplant worden. De vormen van oude appelbomen zijn vaak grillig en ongeleid. Dat geeft een mooi, karakteristiek uiterlijk aan uw tuin of terras. Oude appelbomen kunnen in zowel de volle grond als in een planten bak. De soorten die wij u direct kunnen leveren zijn de Malus domestica Elstar en de Malus domestica Jonagold. Dit zijn beide zelfbestuivende appelbomen.

Voor andere soorten kunt u contact opnemen over de levertijd en beschikbaarheid.

Klik HIER om naar de webshop te gaan. Vind wat u zoekt! 

Bomen enzo verkoopt niet alleen fruitbomen maar ook lei, dak, bol en zuilbomen. De linde en plataan zijn erg populair. Daarnaast bieden wij u ook diverse haagplanten aan. Accessoires die u nodig heeft voor het aanplanten en verzorgen van de planten en bomen zijn ook bij Bomenenzo te koop.

Klik hier voor onze openingstijden. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.

Via onze webshop kunt u direct online bestellen!