Koop een Leibeuk voor in uw tuin

Bestel een Leibeuk voor uw tuin

De Leibeuk of Leicarpinus is een mooie blad houdende boom. In het voorjaar en de zomer heeft de Leibeuk prachtige groene bladeren. In de herfst en winter verkleuren de bladeren bruin. Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Leibeuk? Klik hier voor onze openingstijden. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Ons aanbod

We hebben niet alleen de Leibeuk in ons assortiment. Ook anders Leibomen en Beuken bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Leilinde, Leiplataan, Beukenhaag en Zuilbeuk. Tevens bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Leibeuk bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl