Rode kiwibes Ken s Red

Actinidia arg. ken's Red

v.a.: € 10,95

Formaat
Afmeting 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40-50cm
€ 10,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Deze bijzondere kiwistruik geeft rode vruchten. De kiwi Ken's Red is niet zelfbestuivend. Een goede bestuiver is de mannelijke kiwi Weikii. Plant voor goede vruchten de kiwi's op een zonnige plaats.

Onze voordelen:

Rode Kiwibes Ken's Red is een vrouwlijke mini kiwi. De kiwi's die aan de plant zullen groeien zijn 3 tot 5 cm groot. De schil van de Kiwibes is glad en kan gegeten worden. De vruchten die aan de Ken's Red groeien zijn van buiten en van binnen rood van kleur. De Kiwibes Ken's Red heeft een mannelijke kiwibes nodig om vrucht te krijgen. De Kiwibes Weikii is zeer geschikt als bestuiver en zal de Kiwibes Ken's Red veel vrucht geven. De Kiwibes is winterhard maar niet groen blijvend. De bladeren die aan het voorjaar aan de Kiwibes groeien zijn ovaal en donkergroen van kleur. In juni zullen er voor dat er vruchten aan de kiwiplant groeien eerst zoet geurende roomwitte bloemetjes aan de takken groeien. Wanneer er een mannelijke Kiwibes in de buurt staat zullen er uit de bloemetjes vruchten gaan groeien. 

Lees meer

Voor bestuiving heeft de Kiwibes Ken's Red een mannelijke Kiwibes nodig. Plant daarom in de buurt van de Ken's Red een Kiwibes Weikii. De kiwibes vraag minder snoei dan de gewone kiwi. De Kiwibes heeft niet veel plaats nodig om te groeien. Snoei in de late winter alleen de takken weg die buiten de plant groeien.  

Lees meer

De bladeren van de Kiwibes Ken's Red kunnen in de zomer snel slap gaan hangen. Dit is niet erg en de Kiwibes heeft niet direct veel water nodig. De Kiwibes kan zeer goed tegen droogte alleen laat de plant zijn bladeren snel slap hangen. 

Lees meer

Plaats de Rode Kiwibes Ken's Red op een zonnig plaats in uw tuin. De grond voor de Kiwibes moet goed doorlatend zijn en vruchtbaar. De Kiwibes heeft niet veel ruimte nodig om te groeien. De Kiwibes word niet groter als 2 meter breed. De beste periode om uw Kiwibes aan te planten is in het voorjaar of in de herfst. 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode kiwibes Ken s Red
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!