Notenboom
vragen? 0344 22 81 00

Notenbooom online kopen uit eigen kwekerij

Hazelnoten, Walnoten en Amandelbomen zijn in verschillende soorten en maten te koop. Walnoten worden al eeuwen bij boerderijen geplant. Naast het verjagen van muggen geeft de boom zeer lekkere noten die vanzelf vallen en alleen nog geraapt hoeven te worden. Hazelnoten en Amandelen zijn zo te consumeren maar ook geschikt voor verwerken in gerechten of bijvoorbeeld chocolade.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Notenboom kopen:

Notenbomen zijn prachtige bomen die zeer groot kunnnen worden wannneer u de boom niet snoeit. Met de koop van een Notenboom bent u verzekerd van jaren lang plezier een Notenboom gaat meestal heel veel jaren mee. Bij bomenenzo.nl verkopen wij een divers en breed assortiment aan notenbomen en struiken. Bij ons vindt u zo al de Walnotenboom, Hazelnoot en de Kastanje . Met een notenboom bent u verzekerd van een eigen noten oogst. De noten zijn zeer geschikt voor consumptie en ook goed te verwerken in gerechten. Verschillende soorten zijn direct leverbaar en worden door ons zelf gekweekt. Kunt u de boom die u zoekt niet vinden in de webwinkel neem dan contact op. Veel is mogelijk. 

Eigenschappen Notenboom:

  • Kan zeer groot worden.
  • Groeien goed op kleigrond
  • Noten uit eigen tuin
  • Winterhard
  • Niet groenblijvend in de winter
  • Juglans Regia Walnotenboom houd vliegen op afstand.

Plantadvies Notenboom:

Een Notenboom gaat generaties mee. Daarom is het van belang dat er voordat de Notenboom word geplant goed word gekeken naar de locatie. Een Notenboom is geen snelle groeier maar kan wel zeer groot worden. Let daarom bij het planten van een jonge, kleine Notenboom erop dat de boom voldoende groei ruimte heeft. De Notenboom groeit het best op kleigrond. De Notenboom heeft graag een vocht doorlatende bodem.