vragen? 0344 22 81 00

Vlinderstruik kopen

Vlinderstruiken worden veelal geplant voor de mooie bloempluimen die vlinders aantrekken. In iedere tuin kunt u de vlinderstruik planten. Deze struiken kunnen goed tegen snoeien en zijn zeer winterhard. U kunt de struiken na de vorst terug snoeien tot zo'n 30 cm. hoogte. U kunt bij ons verschillende soorten vlinderstruiken kopen. De bloeitijd loopt meestal van augustus tot ver in oktober.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Vlinderstruik kopen:

De Vlinderstruik heeft zijn naam te danken aan het aantrekken van de vele verschillende soorten vlinders. De Vlinderstruik wordt ook wel Herfst sering genoemd door zijn Seringachtige bloei. De Vlinderstruik bloeit in de nazomer op nieuwe scheuten. Door ieder voorjaar na de laatste vorst te snoeien verjong je de struik en blijft hij langdurig en overvloedig bloeien. U kunt verschillende soorten Vlinderstruiken kopen en laten bezorgen.

Eigenschappen Vlinderstruiken:

  • Trekt vele soorten vlinders
  • Geurend
  • Bloeit bij juiste snoei overvloedig ( Augustus- Oktober)
  • Staat graag op een zonnige standplaats
  • Qua grond weinig eisend

Plantadvies Vlinderstruiken

De Vlinderstruik staat prachtig achterin de wat grotere border. De compactere groeiers kunnen zelfs in een grote pot geplaatst worden. De Vlinderstruik doet het op zijn best op een zonnig plekje en een goed doorlatende grond. Verdraagt ook prima droogte. Snoeien kan het beste in maart na de laatste vorst. Uitgebloeide bloemen mogen weggeknipt worden.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Vlinderstruiken bestellen, aanbiedingen en andere opties. In onze Vlinderstruik webshop zijn verschillende Vlinderstruiken te koop.

Bomenenzo

Beste klant, i.v.m. einde plantseizoen, zijn veel producten niet meer leverbaar vanuit de volle grond. In mei/juni zijn diverse bomen weer leverbaar. Deze zijn dan bestelbaar via onze shop.