vragen? 0344 22 81 00

Lavendel kopen van eigen kwekerij.

Lavendels kunt u kopen met de bekende blauwpaarse bloem maar ook met een witte kleur bloem! Prachtige plant voor een lage haag of een halve bol solitair. De bloeitijd is van juni tot in augustus. De verzorging beperkt zich tot snoeien, dit is eevoudig. Knip of scheer eind maart/ begin april een derde van de hoogte af. In het najaar enkel nog de uitgelopen bloemstelen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Lavendel kopen:

Lavendel is een heerlijk geurende plant die in geen enkele tuin misstaat. Lavendel is er in verschillende kleuren, maten en soorten. Lavendel is een mooie sierlijke plant als solitair , maar zeker ook geschikt als geurig haagje, het groen grijze blad combineert prachtig met andere gekleurde bloemen in tuin of pot. U kunt verschillende soorten lavendel kopen en laten bezorgen.

Eigenschappen Lavendel:

  • Grote sierwaarde
  • Geurend
  • Weinig onderhoud
  • Winterhard
  • Trekt vele insecten

Plant advies:

Lavendel Lavendel staat graag op zanderige grond die goed water doorlatend is. Lavendel is absoluut een zongenieter dus behoeft een plekje in de zon. Geef een Lavendel geen mest, zelf bemeste tuinaarde is dodelijk voor een Lavendel.

Voor meer informatie over Lavendel kopen, aanbiedingen en andere opties kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Lavendel webshop zijn diverse soorten Lavendel te koop.

Bomenenzo

Beste klant, i.v.m. einde plantseizoen, zijn veel producten niet meer leverbaar vanuit de volle grond. In mei/juni zijn diverse bomen weer leverbaar. Deze zijn dan bestelbaar via onze shop.