Toverhazelaar Rubin

Hamamelis x intermedia 'Rubin'

v.a.: € 24,95

Formaat
Stamomtrek 60-80 cm., Stamhoogte --, Totaal hoogte --
€ 24,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Toverhazelaar Rubin is een bijzonder mooie sierstruik, die bloeit in de winter! Tussen januari en maart geniet je van prachtige rode bloemen die ook nog heerlijk geuren. Deze bloemen bloeien op het kale hout, dit geeft een spectaculair mooi plaatje.

Onze voordelen:

Toverhazelaar Rubin kopen

De Hamamelis x intermedia ‘Rubin’, beter bekend als Toverhazelaar ‘Rubin’, is een bijzonder mooie sierheester. Deze Toverhazelaar groeit in populariteit door zijn fantastische bloei in de winter. Tussen januari en maart geniet je van zijn prachtige lichtgeurende rode bloemen. Deze bloemen bloeien op het kale hout, dit ziet er heel spectaculair uit. Bovendien zijn Toverhazelaars hele gezonde struiken die ook goed winterhard zijn, waardoor ze goed passen in ons klimaat. Bovendien groeit de Rubin in de meeste grondsoorten, mits de bodem goed vochtdoorlatend is. Met een maximale hoogte tussen de  2 en 4 meter is de Toverhazelaar Rubin ook geschikt voor kleine tuinen!

Ben jij ook zo gecharmeerd van deze schitterende winterbloeier? Je kunt de Toverhazelaar Rubin online kopen via onze webshop, of kom je eigen struik uitzoeken bij ons op de kwekerij!

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Toverhazelaar Rubin
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wanneer is de beste tijd om een toverhazelaar te planten?

De Toverhazelaar wordt in pot geteelt. U kunt deze het hele jaar door planten. In de hete zomermaanden kunt u ze wel planten, maar let goed op met water geven. Als het vriest is het beter om geen Toverhazelaar te planten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!