Toverhazelaar Aphrodite

Hamamelis intermedia Aphrodite

v.a.: € 24,95

Formaat
Hoogte 50-60cm
€ 24,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Toverhazelaar Aphrodite is een prachtige heester die zo’n 3 meter hoog wordt. De boom bloeit al in de winter, met warme oranje bloemen. Hij is zeer winterhard, eenvoudig te verzorgen en hoeft bijna niet gesnoeid te worden. Lees snel verder over deze topper!

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Toverhazelaar Aphrodite

Bloeit al volop in februari
Schitterende oranje bloemen
Zeer winterhard
Hoeft bijna niet gesnoeid te worden
Ideaal als solitair

De Toverhazelaar Aphrodite (Hamamelis intermedia Aphrodite) is een bijzonder mooie sierheester die in de winter bloeit. Hij bloeit meestal in februari, iets later dan andere soorten Toverhazelaars. Vooral in die periode heeft hij een enorme sierwaarde: de warme oranje tinten van de bloemen zijn een echte blikvanger. Het blad is donkergroen en krijgt in de herfst een schitterende herfstgloed (rood/oranje). De boom wordt zo’n 3 meter hoog en krijgt een behoorlijk brede kroon. Vandaar dat hij voornamelijk geschikt is om als solitair aan te planten. Hij is zeer winterhard en heeft vrijwel geen snoei nodig.

De Toverhazelaar Aphrodite kopen doet u online bij Bomenenzo.nl, uw betrouwbare bomenspecialist die topkwaliteit levert tegen een scherpe prijs!

TIP: De Toverhazelaar Aphrodite heeft een vrij brede kroon. Zorg er dus voor dat u voldoende ruimte in uw tuin heeft voor deze boom.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Toverhazelaar Aphrodite
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!