Struikroos Schneewittchen

Rosa Schneewittchen

v.a.: € 9,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
€ 9,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Roos Schneewittchen is een trosroos die uitbundig bloeit. De plant geeft grote witte rozen en is een aanwinst voor iedere tuin.

Onze voordelen:

Struikroos Schneewittchen kopen:

Als u op zoek bent naar een klassieke roos die uitbundig bloeit en rust uitstraalt, dan zit u met de Roos Schneewittchen (Rosa Schneewittchen) helemaal goed. Deze plant staat bekend om de uitbundige bloei en zeer lange bloeitijd. Van juni tot en met november pakt de plant namelijk uit met gebundelde bloemtrossen in de kleur wit. De Roos Schneewittchen is daarom ideaal als u snel van een dichte rozenstruik in uw plantenborder wil genieten. Wij leveren direct uit eigen kwekerij. Snelle bezorging door heel Nederland en België! Rozen kopen doet u bij Bomenenzo.nl.

 

Struikroos Schneewittchen verzorgen:

De Roos Schneewittchen geeft veel grote witte bloemen. Om de plant de energie te geven die hij nodig heeft doet u er daarom goed aan om regelmatig voeding te geven. Ook deze voeding bestelt u gemakkelijk en snel online bij Bomenenzo.nl. Een echte aanrader is het bodemverbeterende middel Vivimus universeel. Dit middel is 100% biologisch en zorgt voor een snelle inworteling. De Schneewittchen is winterhard en dus bestand tegen vorst.

 

Struikroos Schneewittchen snoeien:

In volwassen toestand wordt de Roos Schneewittchen ongeveer 100 cm groot. Om hem mooi compact te houden en om de groei van nieuwe scheuten (en bloemen) de stimuleren is het belangrijk om hem regelmatig te snoeien met een schone en scherpe snoeischaar. De juiste snoeitijd en snoeiwijze zijn hierbij essentieel. Snoeien doet u in de maand maart. Knip de takken terug tot ongeveer 15 cm boven de grond, boven een naar buiten gericht oog. Tijdens de bloeitijd doet u er goed aan om uitgebloeide rozen weg te knippen. Zo blijft de Schneewittchen gezond en kunnen er weer nieuwe bloemen aan groeien.

 

Struikroos Schneewittchen planten:

De Roos Schneewittchen is geschikt om te planten op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. In de volle zon schitteren de bloemen het mooist. Wij adviseren u om maximaal 3 rozen per vierkante meter te planten. Voeg bij het aanplanten wat Vivimus universeel aan de grond toe. Zo weet u zeker dat de aanplant geslaagd is! Geef daarna voldoende water. Ook in de weken na de aanplant moet u regelmatig water geven.

 

TIP: De witte Roos Schneewittchen is uitstekend te combineren met andere kleuren Rozen. Plaats eens meerdere soorten Rozen in uw tuin voor een bont resultaat.

WEETJE: Wist u dat u ook langs kunt komen op onze kwekerij? Van maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom op onze kwekerij om uw eigen Roos Schneewittchen uit te zoeken!

 

  • Bloeikleur: Wit
  • Bloeitijd: Juni - November
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 1 ster
  • Standplaats: Volle zon - Halfschaduw
  • Hoogte: 100 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struikroos Schneewittchen
Uw waardering

Onze kwekerij is tot 14 mei gesloten voor bezoek.

U kunt in onze webshop wel bestellen en inspiratie opdoen.

Wij hopen op uw begrip.