Struik-Stamroos Yellow Meilove

Rosa Yellow Meilove

v.a.: € 11,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
Februari 2022
€ 11,95
Hoogte 20-25cm
Augustus 2021
€ 14,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 60cm
Februari 2022
€ 29,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 90cm
Februari 2022
€ 32,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 110cm
Februari 2022
€ 34,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Struikroos Yellow Meilove is een unieke roos met goed gevulde bloemtrossen. De gele bloemen zijn heerlijk geurend. Ongekend lange bloeitijd.

Onze voordelen:

Struikroos Yellow Meilove kopen:

De Struikroos Yellow Meilove is een mooie blikvanger voor in uw tuin. Zeer geschikt voor in de plantenborder, maar u kunt er ook gerust een bloemenperkje mee maken. Tijdens de lange bloeitijd van juni tot en met oktober hangt de roos vol met gele bloemtrossen die een lekkere geur verspreiden. De Yellow Meilove is echt een vrolijke plant. Winterhard en makkelijk in onderhoud. Ook is hij goed te combineren met andere planten uit ons assortiment. De Struikroos Yellow Meilove kopen doet u daarom bij Bomenenzo.nl! Wij zijn dé expert op het gebied van bomen en planten.

 

Struikroos Yellow Meilove verzorgen:

De Struikroos Yellow Meilove is gemakkelijk te verzorgen. Wel is het zo dat rozen in het algemeen veel voeding nodig hebben. Door in het voorjaar te bemesten met het bodemverbeterende middel Vivimus universeel zal uw roos rijkelijk bloeien. Ook Vivimus bestelt u gewoon online in onze webshop. Tijdens droogte in de zomer is het belangrijk om uw Yellow Meilove voldoende water te geven. Rozen zijn namelijk gevoelig voor uitdroging.

 

Struikroos Yellow Meilove snoeien:

De Struikroos Yellow Meilove heeft volle bloemtrossen die een heerlijke geur afgeven. De takken groeien opgaand. In volwassen toestand bereikt de roos een hoogte van 70 tot 100 centimeter. Een ideale hoogte voor in de plantenborder! Maart is de maand waarin u de Yellow Meilove terugsnoeit tot zo’n 15 centimeter boven de grond. Trek hierbij goede tuinhandschoenen aan om uw handen te beschermen tegen de doorns. In de zomer is het verstandig om uitgebloeide bloemen en lelijk geworden blad weg te knippen voor het mooiste resultaat.

 

Struikroos Yellow Meilove planten:

De Struikroos Yellow Meilove bloeit het beste op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Ook het aanleggen van een kleurrijk bloemperkje behoort tot de mogelijkheden met deze plant. Wij adviseren u om 3 Yellow Meiloves per vierkante meter te planten. Rozen groeien het beste in vruchtbare en licht vochtdoorlatende grond. Om verzekerd te zijn van een vruchtbare bodem gebruikt u aanplantgrond. Deze speciale grond bestelt u eenvoudig mee.

 

TIP: Lijkt het u fijn om onze planten en bomen in het echt te bekijken? Kom dan eens langs op de kwekerij in Lienden, middenin de Betuwe. U kunt ons bezoeken van maandag t/m zaterdag.
TIP:
Voor een verrassende bloemenzee in uw tuin raden we u aan om meerdere kleuren struikrozen met elkaar te combineren. U bestelt ze gemakkelijk en snel bij Bomenenzo.nl!

 

  • Bloeikleur: Geel
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 3 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 70 - 100 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struik-Stamroos Yellow Meilove
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!