Struik-Stamroos Munstead Wood

Rosa Munstead Wood

v.a.: € 15,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
Februari 2022
€ 15,95
Hoogte 30-40cm
Februari 2022
€ 20,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 90cm
Februari 2022
€ 41,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Stamroos Munstead Wood is een Engelse roos met bijzonder mooie rood/paarse bloemen. De roos bloeit van juni tot en met oktober. Zet hem in een pot of plant hem in uw plantenborder!

Onze voordelen:

Stamroos Munstead Wood kopen:

Bent u op zoek naar een prachtige Engelse roos? Laat u verrassen door de Stamroos Munstead Wood… Kenmerkend voor deze roos is de opvallende kleur van de bloemtrossen. Officieel zijn de rozen donkerrood, maar ze neigen ook naar paars. Ze geven bovendien een heerlijke rozengeur af, waardoor uw tuin altijd lekker ruikt. De plant is sterk en winterhard. De bloeitijd valt tussen juni en oktober: er hangen dan goed gevulde bloemtrossen aan de takken. Wilt u de Stamroos Munstead Wood kopen? Dat doet u gemakkelijk en snel op Bomenenzo.nl! Wij leveren uitsluitend rozen van hoge kwaliteit.

 

Stamroos Munstead Wood verzorgen:

De Stamroos Munstead Wood is eenvoudig te verzorgen, of u nu weinig of veel ervaring heeft met tuinieren. Rozen hebben in het algemeen veel voeding nodig om uitbundig te bloeien. Die geeft u in de vorm van mest. Wij kunnen u het middel Vivimus universeel van harte aanbevelen. Dit strooit u over de bodem rondom de stam uit en mengt u vervolgens door de grond. Zeker tijdens droge periodes in de bloeitijd is het belangrijk dat de grond licht vochtig blijft. Geef uw roos dus voldoende water.

 

Stamroos Munstead Wood snoeien:

De Stamroos Munstead Wood wordt ongeveer 70 tot 100 centimeter hoog. Het blad is groen van kleur en mat; de takken groeien bossig omhoog. De beste snoeitijd is de maand maart, nadat de laatste vorst over is. Haal allereerst dode en lelijke takken weg. Gezonde takken knipt u terug tot op zo’n 10 centimeter van de stam. Vergeet bij het snoeien niet om tuinhandschoenen aan te trekken om uw handen te beschermen.

 

Stamroos Munstead Wood planten:

U kunt de Stamroos Munstead Wood aanplanten in elk type tuin (groot, middelgroot en klein). Kies een mooi standplaats uit in de volle zon of halfschaduw. Graaf een ruim aanplantgat en spit de grond erin los. Voordat u uw roos gaat planten is het belangrijk om de kluit onder te dompelen in een emmer met water, het liefst een nacht lang. Zet de kluit in het aanplantgat en maak hierbij gebruik van aanplantgrond, online te bestellen bij Bomenenzo.nl. Deze vruchtbare grond bevordert een snelle inworteling. Wij raden u aan om uw stamroos – zeker in de eerste weken na de aanplant – regelmatig water te geven.

 

De Stamroos Munstead Wood is dé ideale keuze voor iedereen die van een unieke kleur roos houdt!

 

TIP: Groot voordeel van stamrozen is dat de bloemen hoger boven de grond hangen dan bij een struikroos. U kunt daarom gerust lage tuinplanten rondom de stam planten, bijvoorbeeld een Lavendel. Variëren met geur en kleur was nog nooit zo makkelijk.
TIP:
De Stamroos Munstead Wood is goed te combineren met andere stamrozen uit ons assortiment. Als u ervoor kiest om meerdere soorten aan te planten geniet u binnen een mum van tijd van een kleurrijke plantenborder!

 

  • Bloeikleur: Rood, paars
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 4 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 70 - 100 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struik-Stamroos Munstead Wood
Uw waardering

Onze kwekerij is tot 14 mei gesloten voor bezoek.

U kunt in onze webshop wel bestellen en inspiratie opdoen.

Wij hopen op uw begrip.