Struik-Stamroos Leonardo da Vinci

Rosa Leonardo da Vinci

v.a.: € 11,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
€ 11,95
Hoogte 30-40cm
Augustus 2021
€ 14,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 60cm
Februari 2022
€ 29,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 90cm
Februari 2022
€ 32,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 110cm
Februari 2022
€ 34,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Stamroos Leonardo da Vinci is een roze roos die schittert in elke tuin. Van juni tot en met oktober geniet u volop van de goed gevulde bloemtrossen van deze plant. Een echte blikvanger!

Onze voordelen:

Stamroos Leonardo da Vinci kopen:

Bent u op zoek naar een roze stamroos? Dan bent u op Bomenenzo.nl aan het juiste adres. Wij stellen u graag voor aan de Stamroos Leonardo da Vinci, die vernoemd is naar de bekende Italiaanse meester (waarschijnlijk vanwege de schoonheid van de bloemen). Deze roos hangt van juni tot en met oktober vol met goed gevulde roze bloemtrossen. De hele zomer en nazomer geniet u van de licht geurende rozen... En u heeft er weinig omkijken naar. Het kopen van de Stamroos Leonardo da Vinci doet u online op Bomenenzo.nl, gewoon vanuit huis. Bij ons profiteert u altijd van bomen en planten van hoge kwaliteit. Wij leveren door heel Nederland en België!

 

Stamroos Leonardo da Vinci verzorgen:

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke oplossing voor in de tuin: de Stamroos Leonardo da Vinci heeft weinig onderhoud nodig. Wij raden u aan om de grond 2 keer per jaar te bemesten: in ieder geval na de snoei in maart en bij voorkeur ook na de eerste bloei in juni. Het bodemverbeterende middel Vivimus universeel komt hierbij goed van pas. U mengt dit 100% biologische middel eenvoudig door de grond rondom de stam. Geef uw roos daarnaast voldoende water, zeker in de bloeitijd. De Stamroos Leonardo da Vinci is goed winterhard.

 

Stamroos Leonardo da Vinci snoeien:

De Stamroos Leonardo da Vinci bereikt een hoogte van 60 tot 80 centimeter. Het blad van de roos is donkergroen van kleur en licht glanzend. In de maand maart snoeit u de takken terug tot 10 à 15 centimeter van de stam. Gebruik hiervoor een schone en scherpe snoeischaar, en trek stevige tuinhandschoenen aan. Dood hout dient u altijd te verwijderen om uw roos mooi te houden. Door te snoeien houdt u uw plant sterk en stimuleert u een langdurige bloei. In de zomer snoeit u uitgebloeide bloemen weg, zodat zich weer nieuwe bloemen kunnen vormen.

 

Stamroos Leonardo da Vinci planten:

De Stamroos Leonardo da Vinci is geschikt voor grote, middelgrote en kleine tuinen. Rozen doen het het beste op een standplaats in de volle zon of halfschaduw waar ze wind kunnen vangen. Laat de kluit van uw roos een nacht lang in een emmer met water staan. Graaf een ruim aanplantgat en zet de kluit erin. Vul de grond aan met vruchtbare aanplantgrond die voldoende meststof bevat voor het eerste jaar na aanplant. Geef uw stamroos na het aanplanten voldoende water. Wij raden u aan om maximaal 4 tot 6 stamrozen per vierkante meter te planten, zodat ze de ruimte krijgen om te groeien.

 

Met de Stamroos Leonardo da Vinci verandert uw tuin binnen een mum van tijd in een roze bloemenzee!

 

TIP: Rozen houden van veel zon, maar het is ook belangrijk dat ze voldoende wind vangen. Zo kunnen de bloemblaadjes snel opdrogen na een regenbui.
TIP:
Wilt u uw stamroos in het echt komen bekijken? Dat kan! Op maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom op onze kwekerij in Lienden. Wij zijn goed bereikbaar vanaf o.a. de A15.

 

  • Bloeikleur: Roze
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 1 ster
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 60 - 80 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struik-Stamroos Leonardo da Vinci
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!