Struik-Stamroos Eeuwige Passie

Rosa Eeuwige Passie

v.a.: € 12,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
Februari 2022
€ 12,95
Hoogte 30-40cm
Augustus 2021
€ 15,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 60cm
Februari 2022
€ 35,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 90cm
Februari 2022
€ 39,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De stamroos Eeuwige Passie geeft een heerlijke, sterke geur af en zorgt ervoor dat uw tuin meteen in een romantische sfeer komt. De roze kleur van de stamroos valt zeker op in de buitenruimte.

Onze voordelen:

Stamroos Eeuwige Passie kopen:

De Rosa Eeuwige Passie, bij ons beter bekend als stamroos Eeuwige Passie, is een prachtige soort roos. De gevulde bloemen zijn roze van kleur en bloeien een groot deel van het jaar. De bloei begint in juni en gaat door tot de maand oktober. De stamroos is een klein boompje en is ideaal voor een wat kleinere tuin. De stamroos heeft een hoogte van circa 100 centimeter. De stamroos Eeuwige Passie geeft een heerlijke geur af. Zoals bij alle rozensoorten houdt ook deze soort van een zonnige standplaats of een plek in de halfschaduw. 

U bestelt de stamroos Eeuwige Passie eenvoudig en snel via onze webshop! Heeft u vragen over deze stamroos, of wilt u een goed bijpassend advies voor uw tuin? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Stamroos Eeuwige Passie verzorgen:

De stamroos heeft de nodige verzorging nodig, maar niet zoveel als mensen normaliter verwachten. Geef regelmatig wat water aan de stamroos Eeuwige Passie. Doe dit ten eerste als ze net aangeplant zijn, maar ook extra in droge periodes. Bemest de stamroos twee keer per jaar voor een goede weerstand en een goede groei en bloei. Door met regelmaat de uitgebloeide bloemen te verwijderen, zorgt u voor een extra mooie bloei in de bloeiperiode. De stamroos richt zich dan op de groei van nieuwe bloemknoppen.

 

Stamroos Eeuwige Passie snoeien:

Naast het verwijderen van de uitgebloeide bloemen is het goed om in de maand maart de takken ver terug te snoeien. Houd een afstand aan van circa 5 tot 15 centimeter boven de grond. Takken die naar binnen lijken te groeien kunt u nog korter afknippen.  

TIP: Zorg voor goede handschoenen als u gaat snoeien. De doorns zijn erg puntig en kunnen u bezeren. 

Stamroos Eeuwige Passie planten:

De stamroos Eeuwige Passie houdt van een warme plek in de zon of halfschaduw. U plant de stamroos eenvoudig in een pot of in een perk. Voeg wat aanplantgrond toe aan de aarde voor een extra boost. Geef na het aanplanten meteen ruim water aan de stamroos. De stamroos is het hele jaar door te planten, maar liever niet bij vorst.

 

  • Bloeikleur: Roze
  • Bloeitijd: Juni - oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 5 sterren
  • Standplaats: Zon of halfschaduw
  • Hoogte: 100 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struik-Stamroos Eeuwige Passie
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!