Stamroos Winchester Cathedral

Rosa Winchester Cathedral

v.a.: € 41,95

Formaat
Afmeting Stam, Stamhoogte 90cm, Totaalhoogte --
€ 41,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Stamroos Winchester Cathedral is een prachtige Engelse roos met grote witte bloemen die heerlijk geuren. Deze roos straalt veel rust uit en is een perfecte keuze voor elke tuin!

Onze voordelen:

Stamroos Winchester Cathedral kopen:

Op zoek naar een witte stamroos? Maak dan snel kennis met de Stamroos Winchester Cathedral, een mooie plant voor elke tuin (groot, middelgroot en klein) en balkon! Van juni tot en met oktober hangen er grote witte bloemen aan de takken van deze Engelse roos. Deze bloemen geven bovendien een lekkere geur af. Soms verschijnen er spontaan ook roze bloemen aan de takken. Wilt u hem in uw plantenborder planten? Dan kunt u ervoor kiezen om hem solitair te planten of in een groepje. De Stamroos Winchester Cathedral koopt u gemakkelijk en snel online in onze webshop. Wij leveren direct uit eigen kwekerij en bezorgen in heel Nederland en België.

 

Stamroos Winchester Cathedral verzorgen:

De Stamroos Winchester Cathedral is makkelijk te verzorgen, ook voor mensen die niet vaak tuinieren of weinig tijd hebben. Het is belangrijk om te weten dat rozen veel voeding nodig hebben om te kunnen bloeien. Daarom raden wij u aan om de bodem in het voorjaar (eventueel ook in de zomer) te bemesten met het middel Vivimus universeel. U mengt dit bodemverbeterende middel door de grond voor het beste resultaat. Daarnaast raden we u aan om uw stamroos voldoende water te geven, zeker tijdens de bloeitijd en/of bij droogte.

 

Stamroos Winchester Cathedral snoeien:

Uiteindelijk bereikt de Stamroos Winchester Cathedral een hoogte van 100 tot 120 centimeter. Kenmerkend voor de groeiwijze van deze roos zijn de sterke bossige takken. De witte bloemblaadjes hebben een bijzondere rimpelvormige vorm. U kunt de roos ook als snijbloem gebruiken, ideaal voor een boeket. In maart (na de laatste vorst) snoeit u de takken tot 15 centimeter van de stam terug met een snoeischaar. Trek hierbij wel stevige tuinhandschoenen aan ter bescherming van uw handen. Verwelkte rozen in de bloeitijd knipt u het beste snel weg, zodat zich weer nieuwe bloemen kunnen vormen.

 

Stamroos Winchester Cathedral planten:

Net als de meeste andere rozen staat de Stamroos Winchester Cathedral het liefst op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. De grond dient bij voorkeur licht vochtdoorlatend te zijn. Graaf een ruim aanplantgrond en maak de grond erin los. Dompel de kluit van uw stamroos onder in een emmer met water. Daarna kunt u hem gaan planten. Om verzekerd te zijn van een geslaagde aanplant adviseren we u om gebruik te maken van vruchtbare aanplantgrond. Ook deze grond, die voldoende meststof bevat voor het eerste jaar, bestelt u eenvoudig online bij Bomenenzo.nl.

 

Met de Stamroos Winchester Cathedral geniet u de hele zomer én nazomer door van een schitterende roos!

 

TIP: De Stamroos Winchester Cathedral staat ook super leuk in een pot voor op uw terras of balkon. Sfeervol, creatief en rustgevend.
TIP:
Bomenenzo.nl is dé specialist op het gebied van bomen en planten. Naast stamrozen hebben wij ook een groot assortiment struikrozen en klimrozen in verschillende soorten en kleuren.

 

  • Bloeikleur: Wit
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 4 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 100 - 120 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stamroos Winchester Cathedral
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!