Stamroos Annapurna

Rosa Annapurna

v.a.: € 29,95

Formaat
Afmeting Stam, Stamhoogte 60cm, Totaalhoogte --
November 2021
€ 29,95
Afmeting Stam, Stamhoogte 90cm, Totaalhoogte --
November 2021
€ 32,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Stamroos Annapurna is een schitterende stamroos met grote witte bloemen. De rozen geuren sterk en hebben een grote aantrekkingskracht op vlinders en bijen.

Onze voordelen:

Stamroos Annapurna kopen:

De Stamroos Annapurna (Rosa Annapurna) is vernoemd naar een bergketen in Nepal. Aan de takken van deze roos hangen witte bloemtrossen met grote bloemen die een heerlijke geur verspreiden. De bloeitijd valt tussen juni en oktober, zodat u de hele zomer en nazomer geniet van deze stramroos die een hoop rust uitstraalt. Geschikt voor elke tuin: klein, middelgroot of groot. De Stamroos Annapurna kopen doet u gemakkelijk online bij Bomenenzo.nl. Onze planten zijn direct leverbaar uit eigen kwekerij en bovendien scherp geprijsd.

 

Stamroos Annapurna verzorgen:

De Stamroos Annapurna is een sterke roos die eenvoudig te verzorgen is. Ze hebben in het voorjaar meststof nodig om in de zomer flink uit te kunnen pakken. Het gebruik van Vivimus universeel wordt sterk aangeraden. U mengt dit bodemverbeterende middel gewoon door de grond rondom de stam. Naast het bemesten van de bodem is het belangrijk om uw roos regelmatig water te geven, zeker in droge periodes.

 

Stamroos Annapurna snoeien:

Deze roos groeit omhoog met stevige stelen en glanzend donkergroen blad. De trossen groeien dicht opeen en zijn vrij klein. De bloemen zelf zijn daarentegen behoorlijk groot. De plant wordt in het algemeen 80 tot 100 centimeter hoog. In het voorjaar kunt u de roos terugsnoeien tot een hoogte van zo’n 15 à 30 centimeter boven de entplaats, het liefst boven een oog. Trek hierbij stevige tuinhandschoenen aan en gebruik een scherpe snoeischaar. In de zomer dient u uitgebloeide bloemen en dode takken zo snel mogelijk te verwijderen, zodat zich weer nieuwe bloemen kunnen vormen.

 

Stamroos Annapurna planten:

De Stamroos Annapurna plant u bij voorkeur op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. U kunt hem solitair planten of in een perkje in de border (maximaal 3 per vierkante meter). Voordat u de roos gaat planten doet u er verstandig aan om de kluit in een emmer met water onder te dompelen. Graaf een ruim gat en schoffel de grond erin los. Zet de kluit erin en druk hem aan met wat vruchtbare aanplantgrond. Deze grond zit boordevol meststoffen voor het eerste jaar.

 

Met de Stamroos Annapurna haalt u een heerlijke geurende roos naar uw tuin!

 

TIP: Voor extra levendigheid en kleur in uw tuin raden we u aan om meerdere soorten rozen met elkaar te combineren. Bekijk daarom ook onze klimrozen en struikrozen, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
TIP:
Heeft u alleen een terras of woont u in een appartement met een balkon? Perfect! De Stamroos Annapurna doet het ook uitstekend in een plantenbak.

 

  • Bloeikleur: Wit
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 5 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 80 - 100 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stamroos Annapurna
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!