Skimmia japonica Reevesiana

Skimmia Reevesiana

v.a.: € 15,95

Formaat
Afmeting 15-20, Stamhoogte --, Totaalhoogte --
€ 15,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Skimmia reevesiana is een wintergroene sierheester met verbluffend mooie rode bessen in het najaar en de winter. Hij verlangt een plek in halfschaduw of schaduw. Deze Skimmia is een langzame groeier, zeer eenvoudig te verzorgen. Kortom, een aanwinst voor uw tuin!

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Skimmia reevesiana

Prachtige rode bessen in herfst en winter
Wintergroene sierheester met donkergroene bladeren
Makkelijk in onderhoud
Perfecte struik voor in halfschaduw of schaduw
Geschikt voor in de volle grond en als kuipplant

De Skimmia reevesiana (Skimmia) is een wintergroene sierheester met glanzende donkergroene bladeren. Vooral in het najaar en in de winter heeft hij een bijzondere sierwaarde: de besjes zijn dan felrood. De Skimmia doet het goed in de volle grond (solitair of in een groep), maar u kunt hem ook in een leuke pot zetten: ideaal voor uw terras of balkon. Deze langzame groeier wordt uiteindelijk zo'n 50 tot 60 centimeter hoog. De bloeitijd valt tussen april en juni: er zitten dan witte pluimen aan de takken. De Skimmia is winterhard en vraagt weinig onderhoud. De struik is vooral geschikt voor een standplaats in halfschaduw of schaduw. De Skimmia reevesiana kopen doet u online bij Bomenenzo.nl.

TIP: U kunt de takken van de Skimmia uitstekend verwerken in een herfstboeket of kerststuk. Ga lekker creatief aan de slag en verras familie of vrienden!

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skimmia japonica Reevesiana
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!