Klimroos Ghislaine de Féligonde

Rosa Ghislaine de Féligonde

v.a.: € 14,95

Formaat
Hoogte 60-80cm
Februari 2022
€ 14,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Klimroos Ghislaine de Feligonde heeft prachtige bloemen in verschillende kleuren. Een echte blikvanger voor uw rozenboog, pergola of muur! Heerlijk geurende bloemen. Makkelijk in onderhoud.

Onze voordelen:

Klimroos Ghislaine de Feligonde kopen:

De Klimroos Ghislaine de Feligonde (ook wel bekend onder de naam Rosa Rambler Ghislaine de Feligonde) is een schitterende roos met verbluffend mooie bloemen. Het is lastig om de precieze kleur te omschrijven, omdat de roos eigenlijk geel, zalm, oranje en wit tegelijk is. De hele zomer door – van juni tot en met september – hangt de Ghislaine de Feligonde vol met heerlijk geurende bloemtrossen. In het najaar geniet u van de rode bottels van de plant. De Klimroos Ghislaine de Feligonde bestelt u gemakkelijk en snel op Bomenenzo.nl! Onze planten en bomen zijn direct leverbaar uit eigen kwekerij.

 

Klimroos Ghislaine de Feligonde verzorgen:

De Klimroos Ghislaine de Feligonde is eenvoudig te verzorgen. Wel is het zo dat de plant regelmatig voeding nodig heeft in de vorm van mest. Om de bodem te bemesten gebruikt u bij voorkeur het middel Vivimus universeel (100% biologisch). Strooi dit in het voorjaar én in juni over de bodem om een gezonde groei en optimale bloei te stimuleren. De roos wordt 2 tot 3 meter hoog en dient daarom goed opgebonden te worden met flexibel binddraad. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

 

Klimroos Ghislaine de Feligonde snoeien:

Door de Klimroos Ghislaine de Feligonde jaarlijks te snoeien houdt u hem mooi in vorm en bevordert u de vorming van nieuwe takken en bloemen. In de maand maart knipt u de zijtakken terug tot ongeveer 10 à 15 cm (2 tot 3 ogen). Gebruik altijd een scherpe en schone snoeischaar en trek stevige tuinhandschoenen aan. Uit de ogen groeien weer jonge scheuten. Knip lelijke bloemen en takken het liefst zo snel mogelijk weg. Groot voordeel van deze roos is dat hij bijna geen doorns heeft!

 

Klimroos Ghislaine de Feligonde planten:

De Klimroos Ghislaine de Feligonde kunt u zowel in de volle zon als in halfschaduw planten. Ook de grondsoort maakt niet veel uit, als die maar vocht doorlatend is. De roos groeit omhoog en is daarom uitermate geschikt voor een rozenboog, pergola, muurtje, hekje, etc. Graaf voor het planten een gat van 50 centimeter diep en dompel de kluit van de roos onder in een emmer water. Zet de kluit in het aanplantgat en vul op met speciale aanplantgrond van Bomenenzo.nl. Geef de Ghislaine de Feligonde in de weken na de aanplant veel water om ervoor te zorgen dat hij snel inwortelt.

 

TIP: Plant eens een klimroos tegen een oud (vervallen) schuurtje. Het resultaat is bijna sprookjesachtig mooi… Een verrijking voor uw tuin!
TIP:
Heeft u vragen over de Klimroos Ghislaine de Feligonde? Wilt u advies van een medewerker van Bomenenzo.nl? Neem dan gerust contact met ons op, geheel vrijblijvend. Ook nodigen we u van harte uit om langs te komen op onze Betuwse kwekerij. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag.

 

  • Bloeikleur: Geel, zalm, oranje, wit
  • Bloeitijd: Juni - September
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 2 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 2 - 3 m
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klimroos Ghislaine de Féligonde
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!