Perenboom Conference U vorm

Pyrus Communis 'conference' U vorm

v.a.: € 285,00

Formaat
Totaalhoogte U Vorm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 285,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Conference peer is een erg bekende soort, dit komt door de heerlijke smaak van de peer. De Conference peer is een zeer sappige en zoete peer die goed te bewaren is. De zelfbestuivende u-vorm boom heeft twee verticaal geleide hoofdtakken en is zo een echte blikvanger!

Onze voordelen:

Bestuivers

De Perenboom Conference U-vorm is een bijzondere boom doordat hij twee verticaal geleide hooftakken heeft, in de vorm van de letter U. Dit maakt de boom een unieke verschijning in de tuin. U geniet niet alleen van de sierwaarde van deze boom, maar ook van de heerlijke peren. De boom bloeit in het voorjaar met grote witte bloesem, waarna de peren aan de boom zullen komen. De Conference is een zeer sappige, zoete peer die goed te bewaren zijn. Zijn langwerpige vorm en lichtgroene kleur zijn karakteristiek voor de Conference. Deze peer kan in september geplukt worden en is zeer geschikt voor consumptie. De boom staat het liefst op een zonnige standplaats. Hoe meer zon, hoe zoeter de peer.

Lees meer
De perenboom heeft niet veel onderhoud nodig. De verticale hoofdtakken dient u de eerste tijd door te laten groeien. Wanneer ze de juiste hoogte bereikt hebben kunt u de toppen er op die hoogte afknippen. Aan deze hooftakken zullen jaarlijks nieuwe takjes groeien. Snoei deze takjes op 10cm van de verticale hoofdtak terug. De korte takjes zullen elk jaar dikker worden en later de takken zijn die de vruchten zullen dragen. Deze snoei vindt plaats in de winter, snoei echter niet tijdens vorst perioden.
Lees meer
De eerste tijd na aanplanten hebben de wortels tijd nodig om aan de bodem te wennen. Daarom is het belangrijk dat de perenboom met regelmaat water krijgt. Geef één keer per week water wanner het -zo goed als- droog is. Is het ook erg warm, geef dan twee tot drie keer water per week. Geef echter geen water tijdens periodes met vorst. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen water te geven tijdens langdurige droge en warme periodes, zoals tijdens de zomermaanden.
Lees meer
Plant de Conference boom op een zonnige plaats in een goed doorlatende bodem. Hoe meer zon, hoe zoeter de vruchten. Gebruik bij het planten Vivimus Fruit, een organisch bodem verbeterend middel. Meng de uitgegraven grond voor het plantgat met Vivimus en gebruik dit mengsel om het gat me op te vullen wanneer de boom er in staat. Wanneer er een jute zak of ijzeren korf om de wortels zit dient u deze niet te verwijderen, deze kunt u gewoon mee planten. Druk na het planten de grond goed aan en geef voldoende water.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Perenboom Conference U vorm
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Graag zou ik de afmetingen willen weten van de conference peer u-vorm. En de leeftijd van de boom.

De U-vorm heeft een afmeting van 150cm hoog en 120cm breed. Incl. stam gemeten is hij 220-230cm hoog. De leeftijd van de boom is ongeveer 12-15 jaar.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!