Passiebloem Lavender Lady

Passiflora Lavender Lady

v.a.: € 10,95

Formaat
Totaal hoogte 50-60cm
Juli 2021
€ 10,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Bent u op zoek naar kleur voor uw tuin dan is de Passiebloem Lavender Lady een echte aanrader. De Passiebloem Lavender Lady is ook wel bekend met de naam Passiebloem Amethyst. De Passieflora is een echt klimplant met prachtige geurende bloemen. 

Onze voordelen:

Passiebloem Lavender Lady kopen:

Met de koop van een Passiebloem heeft u een echte blikvanger in de tuin. Passiebloemen zijn bekend door de schitterende bloemen die in de zomer aan de plant groeien. Passiflora Amethyst is een smalle hoog opgaande klimplant. De Lavender Lady kan tot wel 5 meter hoog worden. De Passiebloem Lavender Lady heeft donkergroen diep ingesneden blad want hij in de winter zal verliezen. Vanaf juni tot september geeft de Passiebloem mooie paarse geurende bloemen. In de herfst krijgt de Passiflora Amethyst oranje eivormige vruchten. Deze vruchten zijn niet eetbaar. 

 

Passiebloem Lavender Lady verzorgen:

Een Passiebloem heeft in de zomer voldoende water nodig. Ook regelmatig wat extra voeding zal de plant bevorderen tot het nog meer geven van prachtige bloemen. Heeft u de Passiflora Lavender Lady in een pot of plantenbak snoei deze dan eind september. Knip alle houtachtige oude twijgen terug. Heeft u de Passiebloem in de tuin staan snoei dan in de lente wanneer er geen kans meer is op vorst. Knip alle takken af die dood, zwak of bevroren zijn. De sterkste takken leidt u recht omhoog. Zo krijgt u nieuwe takken die al snel nieuwe twijgen zullen krijgen. De bloemen van de Passiebloem groeien op de nieuwe takken. 

 

Passiebloem Lavender Lady planten:

U kunt de Passiebloem zowel in een plantenbak als in de volle grond plaatsen. De Passiebloem is een echte klimplant. Plaats de plant daarom tegen een klimrek of muur. De Passiebloem Lavender Lady heeft geen stevige stam en heeft daardoor iets nodig waar hij zich aan kan hechten. In de natuur gebruikt deze prachtige plant bomen om omhoog te groeien. De Passiflora kan zichzelf wel goed hechten. De standplaats voor de Passiebloem is zeer belangrijk. Plaats de klimplant in de zon op een beschutte plaats tegen wind en kou en u kunt ieder jaar genieten van de prachtige bloemen. De grond voor de Passiebloem moet vochthoudend en doorlatend zijn. 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Passiebloem Lavender Lady
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!