Nieuws

Alles wat je moet weten

Onze groene vingers kunnen ook schrijven. Leesvoer voor de tuinfanaat.

Tuin rozen snoeien

Tuin rozen snoeien: wanneer en hoe?

Welke rozen je ook in de tuin hebt staan, je houdt ze in vorm door regelmatig te snoeien. Het zorgt niet alleen voor een frissere groei, maar ook voor meer en grotere rozen! Hoe je te werk moet gaan, lees je hier. 

Pluktuin aanleggen: hoe ga je te werk

Pluktuin aanleggen: hoe ga je te werk?

Een goede pluktuin aanleggen begint met de juiste bloemen. Je hebt mooie, kleurrijke bloemen met een rijke en snelle bloei en lange stengels nodig. Met onze tips begin je je eigen pluktuin!

Meest winterharde bomen voor je tuin

Wat zijn de meest winterharde bomen voor je tuin?

Welke bomen kunnen de tand des tijds doorstaan? Ontdek onze top 5 winterharde bomen die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden.

Mediterrane boom beschermen tegen vorst

Hoe bescherm ik mijn palmboom of olijfboom tegen vorst?

Steeds meer mensen kiezen voor een mediterrane tuin met palmbomen of olijfbomen. Maar hoe kun je palm- en olijfbomen beschermen tegen vorst? Dat lees je hier!

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

Wintertuin vogels voeren - tuinkalender januari

Tuinkalender januari

Start het jaar goed en bereid je in vorstvrije periodes alvast voor op het nieuwe tuinseizoen. Ook januari heeft een aantal tuinklussen in petto, waar jij mee aan de slag kunt. Welke? Je leest in onze tuinkalender.

Tuinkalender December

Tuinkalender december

De winter staat voor de deur!  Wil je toch buiten aan de slag? Check dan onze maandelijkse tuinkalender voor de beste tuinklusjes in december. Zo geniet je ook tijdens de koudere maanden van een perfect onderhouden tuin.

Tuinkalender November

Tuinkalender november

November is een rustige maand qua tuinklusjes, maar er is altijd wel iets te doen! Maak je tuin gezellig en winterklaar met de handige tips & tricks uit onze maandelijkse tuinkalender.

Hoe snoei je een Blauwe Regen?

Hoe snoei je een Blauwe Regen?

Een jaarlijkse snoei is een must voor een optimale bloei van de Blauwe Regen (Wisteria). Zo geniet je ook de volgende bloei weer volop van de bloemen! Lees hier alles over het snoeien van deze snelgroeiende klimplant.

Pagina

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00