Chinese Waaierpalm
vragen? 0344 22 81 00

Chinese waaierpalm winterharde palm kopen

Chinese Waaierpalmen zijn prachtige winterharde palmbomen die goed in Nederland kunnen groeien. De Waaierpalm kunt u kopen in veel verschillende maten. De Chinese Waaierpalm heeft maar weinig water en verzorging nodig. U kunt de Chinese Waaierpalm in de volle grond planten maar ook in een plantenbak doet de Palm het goed.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Chinese Waaierpalm kopen:

Trachycarpus Fortunei is de latijnse naam voor de Chinese Waaierpalm. De Waaierpalm is een zeer geschikte palm voor pnze Nederlandse tuinen. Een Chinese Waaierpalm is namelijk zeer winterhard en verdraagt tempraturen tot -16 graden Celsius. Van origine groeit de Chinese Waaierpalm in het himalaya gebergte vandaar dat deze palm het zo goed doet in ons Nederlandse klimaat. Wij importeren al onze Palmen direct van de kwekerij uit Italië. Wij hebben een divers aanbod in grootte van de Chinese Waaierpalm.


Eigenschappen Chines Waaierpalm:

  • Winterhard
  • Wintergroen
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kunnnen zowel buiten als binnen gehouden worden

Plantadvies Chines Waaierpalm:
 
Een Chinese Waaierpalm groeit het best op een plaats in de zon of half schaduw en staat niet graag in de volle wind. De Palm staat het best in de grond met goed drainage. De grondsoort maakt niet uit voor de Palm als hij maar niet met zijn wortels in het water staat. 

Chinese Waaierpalm zijn zeer makkelijk in het onderhoud. Wanneer het blad geel of bruin word moet u deze verwijderen zodat de groei wordt gestimuleerd. Een Chinese Waaierpalm kan wel tot 30 cm per jaar groeien. 

Bomenenzo

Beste klant, tijdens onze kerstvakantie van donderdag 19 december 2019 t/m zaterdag 11 januari 2020 zijn wij gesloten. Mail en offerte-aanvragen worden wel beantwoord. 
Wij wensen u fijne feestdagen toe en een groen en gezond 2020!